Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin fakülteleri arasında cumartesi günü yapılacaktır, bildiğim kadarıyla 10.00'da başlayacaktır. Mühendislik takımının 1. oyuncusu olarak orada olacağım. Herkesi izlemeye bekleriz...

Gönderim Zamanı:

ömer ben mustafa tam olarak saat kacta ve ne zaman oalcak bu turnuva bende gelece 21 de biliyom ama tam oalrak bişe bilmiyom ve organizasyonda bi değişiklik varmıs

Gönderim Zamanı:
inş. bedencileri yenersiniz :D

lütfen hiç sevmediğim kelimeyi kullandınız.... bedenci değil beden eğitimi...ayrıca beden eğitiminden katılan olmucak için rahat olsun...

Gönderim Zamanı:

haftasonu dersaneden sonra inşallah maç yerinde olcam.bişi sorcam idman yapma oynama imkanım olur mu??

Gönderim Zamanı:
haftasonu dersaneden sonra inşallah maç yerinde olcam.bişi sorcam idman yapma oynama imkanım olur mu??

GELL CNM GELL.... OYNARIZ TABİ ....

Gönderim Zamanı:
GELL CNM GELL.... OYNARIZ TABİ ....

sn yeterki iste cnm :gulumse:

Gönderim Zamanı:

duygu sen tez gelmeye calıs benle antranman yaparsın elim alısır olurmu

Gönderim Zamanı:
duygu sen tez gelmeye calıs benle antranman yaparsın elim alısır olurmu

kesin söz vermiyim ama erken gelmeye çalışacağım...

Gönderim Zamanı:

erken gelmeye calıs dedim dedim gelebilirse o zaman maclara alısırım işte tabi gelebilirsen inş gelirsinde

Gönderim Zamanı:
pishtt nereye yaa duygu benimle idman yapacak:D:D

tamam arkadaşlar kavgaya gerek yok hepinizle oynucam :D: :dans: eğer zaman olursa maçta yaparız....

Gönderim Zamanı:
tamam arkadaşlar kavgaya gerek yok hepinizle oynucam :D: :dans: eğer zaman olursa maçta yaparız....

vayyy :D:

Gönderim Zamanı:

Turnuva dün sonuçlanmıştır; benimde bulunduğum mühendislik fakültesi birinci olmuştur. Diğer sonuçlar şöyle:

1. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

2. İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

3. MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU

Gönderim Zamanı:
Turnuva dün sonuçlanmıştır; benimde bulunduğum mühendislik fakültesi birinci olmuştur. Diğer sonuçlar şöyle:

1. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

tebrikler ömer.... çokk güzel birgündü benim için doya doya antrenman yaptık.... :D:

Gönderim Zamanı:

1. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Sizin takımdaki , yani Müh. Fakültesi takımındaki oyuncuların isimlerini de yazarsan güzel olur.

Gönderim Zamanı:
tebrikler ömer.... çokk güzel birgündü benim için doya doya antrenman yaptık.... :D:
öncelikle tebrikler.katılıyorum süper bi gündü inşallah daima oynarız(maçlarda yenilmem en azından iyi oynarım :gulumse: )
Gönderim Zamanı:
Sizin takımdaki , yani Müh. Fakültesi takımındaki oyuncuların isimlerini de yazarsan güzel olur.

Mühendislik Takımı : Jeodezi Mühendisliği'nden Ahmet KARATAŞ, Makine Mühendisliği'nden Ömer KULOĞLU, İnşaat Mühendisliği'nden Mehmet

Gönderim Zamanı:

teşekkürler... her zaman oynarız

Gönderim Zamanı:
öncelikle tebrikler.katılıyorum süper bi gündü inşallah daima oynarız(maçlarda yenilmem en azından iyi oynarım :gulumse: )

teşekkürler figen

Gönderim Zamanı:

BENDE HİÇ ŞANS YOK YA 3 SENE AYNI ŞEYLERİ YASADIM AMA MACKA İÇİN JÜBİLEMİ YAPTIM BEN ARTIK YETER

Gönderim Zamanı:

ömer orda yazamadım beceremedim yani burda yazıyom hayat_sen_sen@hotmail.com aha bu ekle

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 227 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..