Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

şimdiye kadar izlediğim en sağlam maç desem yalan olmaz herhalde.

chen'in sayısız kez yüksek sesle bağırmasına, raketini fırlatmasına ve

diğer tuhaf hareketlerine rağmen herhangi bir kart görmemesi garibime gitti.

kurallar mı değişti acaba..

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:

Cidden çok sağlammış, eline sağlık ... Hele o Timo'nun topu boş alana yollaması mükemmel ( dakika 3:40 civarı)

Gönderim Zamanı:

şimdiye kadar izlediğim en sağlam maç desem yalan olmaz herhalde.

chen'in sayısız kez yüksek sesle bağırmasına, raketini fırlatmasına ve

diğer tuhaf hareketlerine rağmen herhangi bir kart görmemesi garibime gitti.

kurallar mı değişti acaba..

Güzel bir karşılaşma olmuş.. Kurallar azıcıktan fazla esnemiş gibi. Bu yönetme fırsatı bizim hakemlere düşseydi 5 sarı 10 kırmızı kart yallah dışarı..O ne yahu Chen Weixing benmi şimdi dışarı attım . Dünyada da bayağı bir muhabbeti olurdu. Kısmet değilmiş bir daha ki maça artık atarız..!!!

ktm

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:
Güzel bir karşılaşma olmuş.. Kurallar azıcıktan fazla esnemiş gibi. Bu yönetme fırsatı bizim hakemlere düşseydi 5 sarı 10 kırmızı kart yallah dışarı..O ne yahu Chen Weixing benmi şimdi dışarı attım . Dünyada da bayağı bir muhabbeti olurdu. Kısmet değilmiş bir daha ki maça artık atarız..!!!

ktm

Kart görmediğini nerden biliyoruz ki ? Bu görüntüler özet. Ama atılması lazımdı diyorsanız orasını bilemem tabi ... =)

Gönderim Zamanı:
Kart görmediğini nerden biliyoruz ki ? Bu görüntüler özet. Ama atılması lazımdı diyorsanız orasını bilemem tabi ... =)

özette bile olsa hatalı servislere verilen sayıları, kartları vs. kesmiyor arkadaş. diğer videolarında böyledi. bunda tersini yaptıysa bilemem. bu hareketlere gereken kartlar gösterilmeli ki izleyen sporcular (özellikle küçükler) kötü etkilenmesin ve yanlış bilgilenmesin.

Gönderim Zamanı:

Ben maçı ittf sitesinden seyrettim. Chen Weixing son sayıda servis hatası yapıp seti kaybetti ve raketi masaya fırlattı. Antrenörünün yanına giderken hakem kendisine seslenip birşeyler söyledi ve ardından Chen "Ben ne yaptım şimdi?" gibisinden birşeyler dedi. Kamera hakemi göstermedi ama bence orada bir kart gördü. Görmediyse bile uyarı aldı. O seviyede profesyonel bir oyuncunun sinirlerine hakim olması gerekir. Söylediğiniz gibi maçı çocuklar da seyrediyor. Kendine hakim olma bakımından Timo Boll ve V. Samsonov olması gerektiği gibiler bence.

Gönderim Zamanı:

Güzel maç, ceza gerektirirmi bilmiyorum. Buna benzer bir çok maç vardır, neticede rakibi tahrik etmiyor kendini eleştiriyor. Hakemlerde zaten ITTF nin uluslar arası görev yapan hakemleri. Ceza varsa uygulamışlardır.

Gönderim Zamanı:

Ai Fukuhara vs Silbereisen Kristin (2009 German Open) beğendim paylaşıyorum

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar youtube dan link veriyorsunuz çok iyi ama bunları indirme programları olanlar rapidshare den atma imkanına sahipler mi acaba , bende bir program var youtube linkli olunca videoları indiriyor ama vtunnel olmadan youtube a giremiyorum... :(

Gönderim Zamanı:
Arkadaşlar youtube dan link veriyorsunuz çok iyi ama bunları indirme programları olanlar rapidshare den atma imkanına sahipler mi acaba , bende bir program var youtube linkli olunca videoları indiriyor ama vtunnel olmadan youtube a giremiyorum... :(

Kimsenin halihazırda Youtube'da olan bir videoyu upload etme zahmetine gireceğini sanmam. Onun için Youtube'a girmenin yollarını aramanız daha mantıklı bence. Youtube Jacker kullanmayı deneyebilirsiniz mesela.

Gönderim Zamanı:

Ai Fukuhara vs Silbereisen Kristin (2009 German Open) beğendim paylaşıyorum

Evet bu maçı ben de keyifle izledim. Kristin ablayı takdir ettim. Hatta son sette "Yürü be!" bile demiş olabilirim.

Gönderim Zamanı:
Kimsenin halihazırda Youtube'da olan bir videoyu upload etme zahmetine gireceğini sanmam. Onun için Youtube'a girmenin yollarını aramanız daha mantıklı bence. Youtube Jacker kullanmayı deneyebilirsiniz mesela.

walla ben indirdim HQ güzel maçtı arşivde dursun

Gönderim Zamanı:
bayanlarda şampiyon kim oldu?

bayanlarda Japon sporcu Sayaka Hirano finalde Belarus'lu Viktoria Pavlovich 4-1 yenerek şampiyon oldu..

Gönderim Zamanı:
ve final maçı samsonov-boll

10 saat önce upload edildi taze taze :D

Yıllar geçtikçe bu iki masatenisi tekniği yüksek ustanın maçları dahada keyif veriyor.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar maç güzelmiş uydudan mı seyredebiliyorsunuz maçları hangi kanaldan

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:

İzlemesi son derece keyifli bir maç =) eline sağlık =) .

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Süper bi maç =)

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Süper bir maçtı.Aman raket kırılmasın Chen :) Kart görmesi lazımdı ama Yine Timo farkı...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 30 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..