Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

selam arkadaşlar 148 gündür askerim manisada forumdan ve masa tenisinden çok uzak kaldım. askerliğimde zor geçiyor sizleri özledim ve masa tenisinide tabiki. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi çalışın forum buluşmasında kapışırız byeee

Gönderim Zamanı:

Bir şey kalmamış. En kısa zamanda spora tekrar dönmeni dilerim. Hayırlı tezkereler.

Gönderim Zamanı:
Kısa dönem mi abi askerlik ?

114 + 41 = 155 gün

155 /31= 5 ay

kısa dönem askerlik = 6 ay

6 ay - 1 ay izin = 5 ay askerlik :D:

bu arada hayırlı tezkereler elbette :)

Gönderim Zamanı:

Osman ne zaman gittin askerede bitmek üzere :o: .Bende senden hala fındık gelecek diye bekliyorum :lol: .Adam askere gitmiş üstelik bitiriyomuş bile.Neyse 6.forum buluşmasına yetişirsin artık.Bakalım bu sene hangi şehirde yapacağız buluşmayı.Geçen sene Manisadan teklif vardı.Hazır sende oradasın.Turnuvayı orada yapalım ;): .

Gönderim Zamanı:

valla abi çok iyi olur. zonguldağa dönmeden hallederiz :D: senin fındık işini halledemedik bir türlü ama vazgeçmedim mutlaka halledecem. 16 mayısta bitiyor askerlik inşallah turnuvada görüşecez herkese selamlar görüşmek dileğiyle :D:

Gönderim Zamanı:

Valla askerlik konusunda hiçbir bilgim yok :D cagan baya bir aydınlattı zonguldaklı arkadaşlarla gençlerde görüşmüştük osman abi bir an önce geri dönmeni istiyorlar....Hayırlı tezkereler

Gönderim Zamanı:

şafaktan 1 hafta daha yedim arkadaşlar forum buluşmasının tarihi ve yeri daha belirlenmedi mi ? geçen seneki buluşma gayet iyi geçmişti tekrar ankara olmalı çünkü tufan abi bu işleri çok iyi yapıyor. ( bu sefer fındık getirmezsem beni almayacak ama :D: ) herkese selamlar

Gönderim Zamanı:

selam arkadaşlar günler azalıyor bende çok sevdiğim masa tenisine her gün biraz daha yaklaşıyorum. forum buluşmasının son hali nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim. görüşmek dileğiyle. şafak 26

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Kardeşim hayırlı Tezkereler.Seni antrenmansız yakalamışken gelir gelmez bi maç yapalım.Antrenmanlıyım haberin olsun :)

Gönderim Zamanı:

Manisa Asker Hastanesinde masa tenisine gönül vermiş 2 kişi var...

Biri Yaşar Astsubay, diğeri Doktor Alper...

Vaktin olursa mutlaka tanış...

Hayırlı teskereler :))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 464 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..