Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Sağol Lobianco :lol: Bu video gerçekse eğer, elemanla aramda medeni cesaret bakımından biraz fark olduğunu söyleyebilirim. Balinayla hamsi arasındaki fark kadar büyük bir fark :D:

Gönderim Zamanı:
resmi maç olsa kartı yemişti bi kere.ayrıca walla karşımdaki oyuncu sevinmeyi bu kadar uzatacak ve önüme gelip hareket yapacak çakardım kafayı

ne güzel..sonra o sana bir kafa,sen ona bir yumruk..masa tenisi oynuyoruz demi biz?

Gönderim Zamanı:
resmi maç olsa kartı yemişti bi kere.ayrıca walla karşımdaki oyuncu sevinmeyi bu kadar uzatacak ve önüme gelip hareket yapacak çakardım kafayı

Ondan sonra da diyorlar ki futbolda magandalar nereden çıkıyor. Topraktan bitiyor değil ya...

Canlı örneği işte...

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Maalesef bu arkadaşlardan yurdumuzda çokça var. Ben anlamıyorum kendi canından öte bir canı nasıl tehlikeye atarak böyle bir davranış sergilenir vey bunun bir mantığı var mıdır? Tabii ki yokda Eğitim şart şart şart.

Gönderim Zamanı:

Fazla tabi. Dövelim dövelim. Eşşek sudan gelinceye kadar pataklayalım ki bir daha şımarmasın, aklından bile geçirmesin. Adam olsun adam. Maçı yöneten adamı da (eğitmen herhalde), ağzını açıp hiçbirşey demedi ya, olaya seyirci kaldı, gülümsedi hatta. Onu da dövelim. Gözünün ortasına çakalım iki tane. Neymiş anlasın. Seyirciler arasından gülen, alkışlayan olduysa onları da dövelim abi.

Kaldı mı dövmediğimiz?

Oh be! Rahatladım valla ha...İyi oldu iyi.

Gönderim Zamanı:

Hocası dediğimiz de Gürhan Yaldız....Olimpiyatlarda Korbelle kavga etmiş

youtube'da bi vdeio koyan arkadaşla ingilzice konuştum ; görüntüyü tam yakalayamadım diyor ama dövdü yani diyo , Türkiye'nin imajı çizliyo biraz :(

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Rakibin moralini bozmak içinmi yapmış anlamadım ^^.

• 4 years later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 476 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..