Jump to content
Masatenisi.org Forum

Mouse Pad Süngerleri

TURAN

Recommended Posts

Arkadaşlar bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım ve hediye olarak 1 adet mouse pad göndermişler, mouse pad'in süngeri dikkatimi çekti, sanırım psikolojide buna algıda seçicilik diyorlar, :) sünger çok kaliteliye benziyor, daha çok avrupa japon tarzı, :) benim lastiklerin üst lastiğini çıkarabilsem niyeti bozmuştum, hani mouse padde tam lastik boyutunda, başka dikkatini çeken oldu mu acaba ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hani mouse padde tam lastik boyutunda, başka dikkatini çeken oldu mu acaba ?

daha önce düşünmemiştim bu olayı. Sök yapıştır yapmadığım için sünger hiç yıpranmıyor bende...

Ama bir gün üst yüzey eskidi diye sökersem lastiği, tam tersine bunu mouse pad olarak kullanabilirim belki...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 4 weeks later...
daha önce düşünmemiştim bu olayı. Sök yapıştır yapmadığım için sünger hiç yıpranmıyor bende...

Ama bir gün üst yüzey eskidi diye sökersem lastiği, tam tersine bunu mouse pad olarak kullanabilirim belki...

olur ama dikkat edin de spini düşük bir lastik olsun geo spin/ tenergy tarzındaki lastklerin üstü çok sürtündüğünden fareyi hareket ettiremezsin

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 37 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..