Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Timo için onu yapmıyor bunu yapmıyor demişsiniz ama abimiz saldırgan (off) bir oyuncu alc tahta üstüne tenergyleri takıp canavar gibi oynuyor şimdi neden chop yapmıyor neden fazla loop yapmıyor diyorsunuz ama kendi stiline uygun spin atak varyasyonlarında üstüne yok. Bir yol çizmiş yolunda başarıyla ilerliyor. Bir oyuncuyu başkasıyla kıyaslayıp o öyleydi ama bu böyle gibi çıkarımlar yapıp ona göre değerlendirmek yanlış bence. O zaman timo demeyelim de II. Waldner falan diyelim. Herkes farklı bir kişilik farklı bir tarz ama timo geçmişinde farklı stillere girip sayılar alıyor da ilerleyen yaşıyla birlikte bunu bıraktıysa o zaman eleştirebiliriz bence. Ortalıkta bu kadar garip çinli varken timo ya böyle yakıştırmalar yapılması bana garip geldi.

Gönderim Zamanı:

Turushan Hoca'nın yorumuna katılıyorum. Timo Boll modern masatenisinde başarılı olmak için tüm özellikleri barındırıyor. Bu arkadaş için sıkıcı oynuyor diyenler Qatar Open Timo Boll - Ma Lin maçını seyretsinler. Bana göre çok keyifli bir maç. Dünya şampiyonasına katılamaması büyük şanssızlık. Eminim çok daha renkli bir şampiyona olurdu.

Gönderim Zamanı:

Timo Boll un diger oyunculardan farki ön plana cikan kendine has bi vurusunun olmamasi, mesela kreanga gibi backhand, cinliler gibi forehand, ama onun en önemli özelligi bütün vuruslarinin ve hareketleri cok iyi olmasi, o yüzden dünya sirlamasinda su an 3. maze belki topu havaya atip seyir zevki bol olan bi mac oynuyor ama sirlamada 11.Aralarinda ki fark baya cok.

Birisi turnuvalarda en kötü ihtimal yarifinal oynar birisi ceyrek final oynayinca basarili sayilir.

Tabi herkesin düsüncesi farklidir , zevkli olmamasi da dogru olabilir, bi cinli youncular gibi estetik spin cekmiyor.

Gönderim Zamanı:
video açılmıyor link ölü.

ayrıca çinlilerden bana göre sadece liqin estetik spin çekiyor

göstermek istediğim sayı bu idi, buyrun...

Gönderim Zamanı:
göstermek istediğim sayı bu idi, buyrun...

Gerçekten sıkıcı olmayan bir Boll videosu :)

arkadaşlar bir açıklama yapayım, ben burda Boll u eleştiriyor

falan değilim, onun başarılarına laf etmiyorum, katılıyorum,

avrupanın en iyi oyuncusu, çinlileri tek turnuvada teker teker

yenen bir sporcu, son derece güçlü bir sporcu..

benim bahsettiğim konu, bana boll un oyununun sıkıcı

gelmesi, yani ben bir masatenisi maçı seyrederken değişik fantastik

vuruşlar ararım, persson un maçını seyrederken swat kill i

beklerim, kreangayı seyrederken backhand beklerim, maze i

seyrederken, rakibini çıldırtan looblarını beklerim...

Boll un maçını seyrederken bir beklentim yok, çıkacak

%90 ihtimalle spin yapacak , %10 ihtimalle şut atacak ...o kadar

Boll egzantrik vuruşlar yapmak zorunda da değil, sonuçta

exhibition maç yapmıyor, adam kendi başarısını düşünmek zorunda,

benim göz zevkimi değil :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 426 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..