Jump to content
Masatenisi.org Forum

İzmir'de Masa Tenisi Oynanabilecek Yerler (2005)

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

slm arkadaslar ben izmirde oturuyorum we su siralarda nerlerde masa tenisi oynanabilecegini ogrenmek istiyorum herhangi i kurs turu bisi de olabilir kisaca yer ismi werilirse daha ii olur daha kesin bi sonuca ulasabilirim die dusunuyorum.....

Gönderim Zamanı:
aydın bey...hoşgeldiniz masatenisi.org a...izmir'de atatürk spor salonunun bulunduğu yerde -ki bu mersinli diye adlandırılan yerde- msatenisi salonu var..hafta içi akşam saat 18,00 den 20,00 ye kadar masatenisi oynanabiliyordu..eğer değişmediyse...ayrıca çarşamba akşamları kurumlar arası maçlar yapılıyor...orda da bir çok oyuncu var veterean diye adlandırabileceğimiz...il temsilcisi aydemir cengiz hocayı bulabilirsiniz orda...sizi yönlendirecektir....ben de sizinle oynamak isterdim ama izmir günlerim sona erdi mezun olunca...iyi eğlenceler...

Oynayacak yer/partner arayanlar başlığı altında biraz araştırma yaparsan İzmir ile ilgili birçok yazı yazılmıştı. Ben bir yazıdan alıntı yaptım...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 78 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..