Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar baharda çorlu'da masa tenisi düzenlemek istiyoruz. Tahminen mayız ayının başında olacak. Site'de bir nabız yoklayım dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

Mayısta Ankara buluşması planlanıyor. Ona yakın olursa pek gelen olmayabilir.

Gönderim Zamanı:

Ertan abi hatırlattığın için sağol. Zaten şu an daha herşey net değil. Aslında eksik bilgi verdim. turnuva Nisan 2. aftası ile Mayıs'ın ilk haftası arası bir haftasonu olabilir. Şimdiden araştırmalara başladık'ki ortaya çok güzel bir turnuva çıksın. Şubat sonuna kadar gerekli analizleri yapıp bu forumdan güncel bilgi vermeye çalışacağız. Çok kişiye ulaşabilmek için dostlarımızın desteğine'de ihtiyaç olacak. Mesela senden FB Derneği ile ilgili nabız yoklamanı isteyecektim.

Gönderim Zamanı:

Bu arada Fulya görüyorum'ki forumdasın. Senden ve Ferit abi'dende Haydarpaşa için yardım isteyecektim. Umarım çiftli partner'ini kırmasın. Bu arada ben Çorlu'dan Hakan

• 3 years later...
Gönderim Zamanı:

tekirdağ merkezdende tahmin ediyorum 7-8 kişi civarı katılım sağlayabiliriz...

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

eğer düzenlenirse banko 7 kişi var düzenlerseniz bildirin lütfen

• 5 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bende çerkezköyden gelebilirim.Yaş lisans vs. sınırlaması olacak mı?

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar konu 3 ay önce açılmış açan arkadaşta birdaha msj atmamış... tanıyan varsa topic sahibini bi sorabilirse nooldu olacakmı olmayacakmı turnuva diye bizde bilgilenelim.. keşke olsada gitsek oynasak iyi maçlar izlesek...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 421 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..