Jump to content
Masatenisi.org Forum

Tc Vatandaşı

ongun

Recommended Posts

Eminim çoğunuz biliyorsunuzdur. Ben geçenlerde dinledim. Malatya'ya yolculuk hazırlıkları yaptığımız, nasıl gitsek, yanımızda neler götürsek diye düşündüğümüz şu günlerde aklımıza geldikçe gülelim diye paylaşmak istedim. Buyrun: Link

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Guest Kadir Özkök

Burası biraz fıkra köşesine dönecek ama bir hikaye de benden..

Temel akşam haberlerini izlerken saatlerin geri alınacağını öğrenir. Ertesi gün evdeki bütün saatleri toplayıp saatçi Dursun'a gider.

- Ula Dursun, saatler geri alınacakmış, Biz evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksın

Dursun gayet kendinden emin:

- Öyle yağma yok. Haberleri ben de izledim ancak sadece 1 saat geri alınacakmış. Bir tanesini alırım, gerisini almam......!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben mardinliyim bu aralarda mardinde nerde bir kro var çıkıyor kendini gösteriyor oysa geneli böyle değil

Bu bence bir senaryo bu kadar akıllıca sorular sizin tabirinizle kro dediğimiz insanların aklından çıkmaz gibi geldi.

ktm

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eminim çoğunuz biliyorsunuzdur. Ben geçenlerde dinledim. Malatya'ya yolculuk hazırlıkları yaptığımız, nasıl gitsek, yanımızda neler götürsek diye düşündüğümüz şu günlerde aklımıza geldikçe gülelim diye paylaşmak istedim. Buyrun: Link

bizde TC vatandasıyız bi yardimci olsaniz:):)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bu bence bir senaryo bu kadar akıllıca sorular sizin tabirinizle kro dediğimiz insanların aklından çıkmaz gibi geldi.

ktm

Selim abi, bence tamamen orijinal, öz hakiki TC vatandaşı Mardin'e gitmeye çalışan abimiz. Karşısındaki müdür de harbiden müdür. Keçiler de günde 3 kilo süt veren gerçek bildiğimiz keçi. Böyle senaryo isteseniz yazamazsınız. Ayrıca ses tonu, vurgular, gülmeler filan... Çok zor. Zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ktm

hocam konuşma tarzı arapçadan geçmiş(çoğunluk arapça bilir ve türkçe konuşunca da vurgulamaları falan arapça yaparlar).ama yaratıcılıklarına gelince yaratıcıdırlar bi ses kaydı daha vardı bulabilirsem dinletecem görürsünüz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 143 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..