Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Varsa eğer lütfen bana ulaşsın;

umutalumutal@hotmail.com

Gönderim Zamanı:

umutalumutal@hotmail.com

Merhaba

Ben Edirne'de değilim ama 2 hafta sonra stajıma başlayacağım için orada bulunacağım. Yine forumdan irtibata geçersek bir yerde oynayabiliriz.

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Ben varım :D Edirnede oynamak için ekrem demiray spor salonunda masa var oda soyunma odası gibi biyerde ama oynanır yani maç masaları güzel onun dışında bazı okullarda vardır masa..

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Enez'e gelen olursa beklerim :D:

masa tenisi oynamak isteyen arkadaşlar olursa ben herzaman beklerim orta düzey bir oyuncuyum bu aralar ciddi şekilde masa tenisiyle ilgilenmek istiyorum fakat oyuncu bulamıyorum oynamak isteyen olursa nacro06@hotmail.com adresine mail gönderirseniz görüşürüz

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Ben de keşandayım ama oynayacak partner bulmakta zorlanıyorum. Spor salnuna yeni masa almak için çalışmalara başladık. Destek olmak isteyen, ben bu işle ilgilenirim diyen varsa takım da çıkarabiliriz belki. İlgilenenler forumdan ulaşabilir.

Gönderim Zamanı:

Ben de keşandayım ama oynayacak partner bulmakta zorlanıyorum. Spor salnuna yeni masa almak için çalışmalara BAŞLADIK. Destek olmak isteyen, ben bu isle ilgilenirim diyen varsa takım da çıkarabiliriz belki. Ilgilenenler forumdan ulaşabilir.

[/ quote]

Tanıştığıma memmnun oldum abi. Dün akşam telefonla aradın. İyi oldu. Fakat telefonla az görüştük. Çünkü antrenman yapıyorduk arkadaşla. Takım için iyi düşünmüşünüz. İnşallah olur.

• 2 years later...
Gönderim Zamanı:

edirne merkez var mı varsa beykent iöo gelebilirsiniz irtibata geçebiliriz.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Universitedeyken az mı oynamadık Edirne de. Hey gidi günler. 7 sene oldu Edirne yi görmeyeli. Masa tenisini orada öğrendim ben

Gönderim Zamanı:

Edirne Merkezde oturanlar için geçlik spor merkezi var güreş merkezide deniyor. orada antremanalrımız oluyor isteyen arkadaşlar bilgi almak için başvurabilirler gençlik ve spor merkezine

Gönderim Zamanı:

Sormak istediğim bir şey var. Ya siz bahsettiğiniz kadar iyi değilseniz :asleep:

Sayın Mehmet Yıllık sizin kadar iyi olmam mümkün değil. Ama sende de düşüş olmuş anladığım kadarıyla. Gel burayada antrenman yapalım. İyi işlettin beni kardeşim.

Gönderim Zamanı:

Gökhan bey,

Mehmet bey bir ara farklı malzeme denemesi yapıyordu, o yenilgiler bu yüzden oldu herhalde. Son maçlara bakarsanız eski gücü devam ediyor...

Gönderim Zamanı:

Gökhan bey,

Mehmet bey bir ara farklı malzeme denemesi yapıyordu, o yenilgiler bu yüzden oldu herhalde. Son maçlara bakarsanız eski gücü devam ediyor...

Çok doğru söylüyorsunuz ana sebep bu aslında fakat antrenman eksikliği de ayrıca üzerine tuz biber ekti, :frust: bir türlü ayar tutturamadım. Şu bir gerçekçi, bir anda çok farklı malzemelere geçmek çok büyük hata, bu hatamı fazlasıyla ödediğimi(bir musubet bin nasihattan iyiymiş) düşünüyorum. Şimdi yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Zaten bu sezon liglerde de oynamadığımda, fazla tempo olmadığı için kendimi daha zinde hissediyorum.

Artık hedefim terfi maçları için bir yerlerden teklif gelirse orada oynamak. Terfi maçlarına daha zaman çok, o tarihe kadar forma gireceğimi düşünüyorum.

Saygılar,

• 3 years later...
Gönderim Zamanı:

umutalumutal@hotmail.com

Merhaba ben tokide oturuyorum edirne de buluşup oynayabiliriz çok memnun olurum bende oynamak istiyorum bi aralar. Edirne genclik spor da muduru tanıyorum istediğim zaman gidip oynayabiliriz
  • 5 months later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 391 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..