Jump to content
Masatenisi.org Forum

Friendship 729 Bomb+ Friendship Lkt Torrent 2.2mm (fh)+ Friendship Xt

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

degerli sporcu buyuklerim,

ben uzun suredir bu spora merakım var fakat bi türlü istediğim uyumu alamadım raketimden,

biraz araştırma sonucu bi kombi yaptım, oyunum ise bH den sıkışmadan rahatca kontrollu spin yapıp, FH den ise hızlı spin yapmak, biraz arastırınca bu 3 lüyü denemeye karar verdim sizce nasıl nitelikleri vardır biraz acıklarmısınız?

nasıl oyunculara uygundur?

Gönderim Zamanı:

bu kombi baya hem de baya bir çalışmayı yogun antremanı gerektirir seni antremana çagıran arkadasların vardır muhakkat bu veya baska bi kombinasyon farketmez o antremanlara giderek eminim bahsettiğin açık yanlarını düzeltebilirsin kombinasyon hakkında bilgim olmadıgı için bir şey diyemeyecegim ben pek boyle tavsiyelerde bulunmazdım ama bu ilk olsun ;): slmlar....

Gönderim Zamanı:
bu kombi baya hem de baya bir çalışmayı yogun antremanı gerektirir seni antremana çagıran arkadasların vardır muhakkat bu veya baska bi kombinasyon farketmez o antremanlara giderek eminim bahsettiğin açık yanlarını düzeltebilirsin kombinasyon hakkında bilgim olmadıgı için bir şey diyemeyecegim ben pek boyle tavsiyelerde bulunmazdım ama bu ilk olsun ;): slmlar....

emre ya siparişi verdim, ben ayrıca salı ya gelicek gibi raket bakalım deniyip gorcem :D

saka bi yana bana tel no wersene senin, antremana da katılcam baya bi gaz geldi :D ya bu arada bizim ekibi adam gbi topliyalım bi konusalım salı gunu tamam mı?

Gönderim Zamanı:
emre ya siparişi verdim, ben ayrıca salı ya gelicek gibi raket bakalım deniyip gorcem :D

saka bi yana bana tel no wersene senin, antremana da katılcam baya bi gaz geldi :D ya bu arada bizim ekibi adam gbi topliyalım bi konusalım salı gunu tamam mı?

tamam abi salı antreman yapacagız yine hatta pazartesi de olabilir dısardan da bi kaç kişi çagırmayı düşünüyorum bakalım hafta sonu belirleriz... yeni raketin hayırlı olsun inş. güzel bi gelişim saglarsın ;): ( özelden attım numaramı)

Gönderim Zamanı:

arkadaslar, degerli buyuk abiler, malzeme; lastk tahta vs hastası olanlar, sevgili forum üyelerimiz yok bu bu lastikler ve tahta hakkında yorum yapabilecek birileri şu arkadasa bi fikir verebilsek iyi olurdu yaw...

Gönderim Zamanı:
arkadaslar, degerli buyuk abiler, malzeme; lastk tahta vs hastası olanlar, sevgili forum üyelerimiz yok bu bu lastikler ve tahta hakkında yorum yapabilecek birileri şu arkadasa bi fikir verebilsek iyi olurdu yaw...

Arkadaş raketi almış artık, yorumun en güzelini kendi yapıcak. XT ve tahta güzel. Torrenti bilmiyorum.

Gönderim Zamanı:
Arkadaş raketi almış artık, yorumun en güzelini kendi yapıcak. XT ve tahta güzel. Torrenti bilmiyorum.

yani izlenimim avrupa lastiklerime nazaran lastikler baya bi tutuyor topu.. ilk oynama fırsatım dan sonra yorumlarımı yazarımm..

Gönderim Zamanı:
yani izlenimim avrupa lastiklerime nazaran lastikler baya bi tutuyor topu.. ilk oynama fırsatım dan sonra yorumlarımı yazarımm..

Zaman içersinde yapışkanlık azalır, lastikleriniz biraz daha hızlanır ve dinamikleşir.

Gönderim Zamanı:

ilk izlenim baya bi iyi oldu bana gore,

top hissi fena degil, ayrıca FH de lkt torrent baya bi top tutuyor ve spinli toplar atabiliyorsunuz, aynı zamanda da hızlı bi raket, primorac off- den sora hızını hissediyorsunuz tahtanın, off ayarında bi tahta,

lastiklerde 2.2 mm ve hızları FH de 12, BH de 10 oldugu için BH den sıkışmadan oyunu acabiliyorum daha yavas gonderebiliyorum, FH den daha hızlı ve dolu spinler gidiyor,

eger hızına 1 ay kadar alışırsanız bir okadar da kontrollu lastikler, gusel bir kombo olmuş tavsiye ederim,

gayet de uygun fiyatı bana 100 ytl ye maloldu..

Gönderim Zamanı:

benimde kombinasyon hakkındaki ilk izlenimlerim lkt torrent ile gelen spinleri karşılamak sriverfx dan gelen spinleri karşılamaktan daha zor oldu benim için blok yaparken açıyı diger lastiklerden gelen spinlere göre daha düşük açı ile kapatarak blok yapmak zorunda kaldım ayrıca bh a çektigim spinler bh den xt ile hemen bana geri dönüyordu... bi de şöyle bi lastik yapışkanlıgı ile ilgili deney yapalım dedik topu masaya koyup raketi topun üsttüne kapatıp birden yukarı doğru cektigimizde top lastige yapışıp lastikle beraber birden yukseliverdi lkt torrent gördügüm en yapışkan yuzeyli lastiklerden... :gulumse:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 252 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..