Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Tam profosyonel gelirse pek verim alamaz gibime geliyo eski klüp oyuncusuyum üniversite takımında da oynadım

2 senedir antremansızm iyi oyuncular inş vardir buraad hergün gelebilirim yeterki oynamak için insan olsun

Gönderim Zamanı:

bakalım masa tenisi bilen kaç kişi çıkacak oturduğum yerden :)

Gönderim Zamanı:

keçiörene bağlıydı bizamanlar havalimanı yolunda havalimanına varmadan 20-25 dk önce ben bulmana yardımcı olurum gerekirse araba ile yakın biyerden alırım fakat bi kaç belge almanız gerekiyo ikametkah kağıdı savcılıktan temiz kağıdı nüfuz cüzdanı fotokopisi 2 adet fotoğraf sağlık raporu çok zahmetli iş genede gelicem diyosanız işlemlere başlamadan bana haber verin gidip misafir alınıyo mu yada başka ilçeden giriliyo mu öğrenim ilgin için tşkler

Gönderim Zamanı:
keçiörene bağlıydı bizamanlar havalimanı yolunda havalimanına varmadan 20-25 dk önce ben bulmana yardımcı olurum gerekirse araba ile yakın biyerden alırım fakat bi kaç belge almanız gerekiyo ikametkah kağıdı savcılıktan temiz kağıdı nüfuz cüzdanı fotokopisi 2 adet fotoğraf sağlık raporu çok zahmetli iş genede gelicem diyosanız işlemlere başlamadan bana haber verin gidip misafir alınıyo mu yada başka ilçeden giriliyo mu öğrenim ilgin için tşkler

Araştırayım bakalım abi ama benim zaten Eryaman AYM'e üyeliğim var. Tahminimce rahatça girebilirim :D: Yarın bi sorun olmazsa oraya uğramaya çalışırım...

Gönderim Zamanı:

bugün az oynadık geliceğin zamanlar haber ver tam organize oluruz

• 1 month later...
Guest dh_experience
Gönderim Zamanı:
bugün az oynadık geliceğin zamanlar haber ver tam organize oluruz

kaç tane masa var, masalar ve alan nasıl.? Kalabalık oluyor mu?

Gönderim Zamanı:
kaç tane masa var, masalar ve alan nasıl.? Kalabalık oluyor mu?

up

cevapplz :B:

Guest legendofanatolia
Gönderim Zamanı:

hocam hala oynayacak birilerini arıyorsan ben gelebilirim :) 3 seneyi aşkın antrenmansızım ama :( düzenli oynayacak birilerini arıyorum

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

ben su an Aile yasam merkezindeyim. Masalar ve alan fena degil, 5 tane masa var ve hepsi bos. Orta alti oyuncuyum. Kisa zamanda orta seviyeye cikarim. Su an oturuyorum, sanirim oyuncu bulamayacagim

Guest legendofanatolia
Gönderim Zamanı:

ben oynarım hocam,zamanında çok iyiydim,4 yıldır fln oynamıyorum,şu anda rahat orta üstü seviyedeyim ,antrenman yapcak birierini rıyorum

oynayabiliriz

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

:merhaba arkadaşlar bir buçuk yıldır aile yaşam merkezinde kondisyon salonunda biraz ısınıp masa tenisi oynamaya çıkıyorum.Burada iyi oynayan rakib bulamamaktan sıkıldım.Bir haftadır Altındağ gençlik merkezine takılmaya başladım çok memnunum her imkanlar var.Pursaklar Aile Yaşam Merkezine pazartesi,çarşamba ,çumartesi saat 14.30 da oluyorum meraklıları bekliyorum bana mesaj atın pursaklılar veya diğer arkadaşlar hoşçakalın.

• 6 years later...
Gönderim Zamanı:

Konuyu hortlattim birazda pursaklar aile yasam merkezinde oynayacak birileri varmi.

Ozellikle bu tatilde hergun gidebilirim.

Buraya gelebilecek birileri varsa cok iyi olur

Varsa buradan yada ozel mesajdan ulasabilir.

Tesekkurler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 372 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..