Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bir arkadaşımın çine gitme ihtimali var orada malzeme isteyenlere getirtebilirim(gidecek mi gitmeyecek mi bugün yarın belli olur) ayrıca fiyatların ne olacağı belli değil(internete göre farklılık olabilir ucuz olabilir çünkü ucuz yerleri bilmiyor ve masatenisi ekipmanlarını bilmiyor) gider herhangi bir yere söyler alır.ben üstüne kar almam o alır mı bilemem buna rağmen ekipman isteyen varsa haberim olsun.kesinlikle kar amaçlı yapmıyorum

Gönderim Zamanı:
bir arkadaşımın çine gitme ihtimali var orada malzeme isteyenlere getirtebilirim(gidecek mi gitmeyecek mi bugün yarın belli olur) ayrıca fiyatların ne olacağı belli değil(internete göre farklılık olabilir ucuz olabilir çünkü ucuz yerleri bilmiyor ve masatenisi ekipmanlarını bilmiyor) gider herhangi bir yere söyler alır.ben üstüne kar almam o alır mı bilemem buna rağmen ekipman isteyen varsa haberim olsun.kesinlikle kar amaçlı yapmıyorum

Çin'e gideceği kesin değil, ekipman bilgisi yok, fiyatlar hakkında bilgisi yok, 3-5 kuruşluk malzemeler için kar payı alma ihtimali var.. bence bu işin bir esprisi yok. yine de haber verdiğin için sağol.

Gönderim Zamanı:
yaw çocuk öyle biri değil altında e92 kasa m3 ü olan biri 3-5 kuruşluk malzemeden para almaz ama işte ya o gidecek ya babası

e92 kasa m3 mü? vay canına. keşke baştan söyleseydin. o zaman para almaz tabi.

Gönderim Zamanı:

büyük iş için gidiyo adam :P: ama işte ekipmandan anlamadığı için kazıklarlar falan diye korktum sonra ona cebinden para ödetmekte ayıp olur ondan dolayı kesin bilgi veremedim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 283 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..