Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

dediğim gibi tae kwan do ya başlamayı düşünüyorum masa tenisi gelişimimi nasıl etkiler yapmalı mıyım yapmamalı mıyım büyüklerime danışayım dedim

Gönderim Zamanı:

Tekvandoyu raketle yapmayı düşünüyorsan doğru yere yazmışsın. Bence al bi schlager karbon vur kafalarına kafalarına.

Gönderim Zamanı:

üstünede de bir çift tenergy ne biçim olur ama :D.ongun abi amaç vurmak kırmak değil bacaklarda acayip hızlanıyor belki ayak çalışmasında işime yararlar diyorum

Gönderim Zamanı:

Mesele ayaklar demek. Anladım. Rakiy filminde horoz yakalamaya çalışıyorlardı bilmem işine yarar mı. Bende pek işe yaramamıştı. Tırmalanıp, gagalandığımla kalmıştım. Ayaklar çalışmadığı için kaçamıyosun da, gagaladıkça gagalıyor mendebur hayvan.

Gönderim Zamanı:

ongun abi yine kırdın geçirdin beni :D ama ilk başka civciv yakalamayı düşünüyorum sonra tavuk horoz ve piliç olarak devam edecem çalışma programım güzel mi

Gönderim Zamanı:
dediğim gibi tae kwan do ya başlamayı düşünüyorum masa tenisi gelişimimi nasıl etkiler yapmalı mıyım yapmamalı mıyım büyüklerime danışayım dedim

umur, seninle maç yapanların allah yardımcısı olsun. başka ne demek lazım bilmiyorum..

Gönderim Zamanı:

yaw abi ne yaptın tekvando müsabakası yapmıyoruz masatenisi oynuyoruz arada masa var :D ayrıca başlamayı düşünüyorum oyunumu olumsuz etkilemeyecekse

Gönderim Zamanı:

Ben zamanında yapmıştım 4 ay kadar zevkli bir spor. Hemde Masatenisi oynuyordum. Beni hiç etkilemedi olumsuz yönde. Bacak esnekliği açısından süper oluyor ayaklarıma raket bağlayıp masatenisi oynayabilirdim :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Bende bir ara başlamıştım. Masa tenisini etkilmiyor fakat bu senin vücudunun direncine bağlı ! ve de çok terlrtiyor. bir sürü spor branşıyla uğraştığım halde hiç bu kadar terlememiştim :)

Yine de sen bilirsin; tavsiye ederim

NOT: 6-7 yıl taekwondo yapan sonra masa tenisine geçenleride biliyorum. 1. ligte böyle bir oyuncu var !

Gönderim Zamanı:

Bende balık tutmaya başlayacağım yakında..oyundaki balık sayılarıma bir katkısı olur mu :P: Umur'cum alınma sakın öyle aklıma geldi yazayım dedim ^_^

Gönderim Zamanı:
Bende bir ara başlamıştım. Masa tenisini etkilmiyor fakat bu senin vücudunun direncine bağlı ! ve de çok terlrtiyor. bir sürü spor branşıyla uğraştığım halde hiç bu kadar terlememiştim :)

Yine de sen bilirsin; tavsiye ederim

NOT: 6-7 yıl taekwondo yapan sonra masa tenisine geçenleride biliyorum. 1. ligte böyle bir oyuncu var !

Ne yap et spor yap mantığı bu gün tekvando yarın masatenisi spor spordur. Önemli olan hangisinden daha çok zevk alacağın..

ktm

Gönderim Zamanı:
İyi bir atletizm hocası ararsan sana daha çok faydası olur.

onur abi şu elvanın hocası peşimde koşuyor gel senden iyi atlet olur 100 metre rekoru 9.67 sen 9.50 yaparsın ben olmaz diyorum.nerden bulacam altetizm hocası yaw :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 299 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..