Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba

tt-rating.com İzmir turnuvasına 8 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00 de başlayacağız.Sadece siteye üye olanların katılabileceği turnuva Altay Spor Klübü Masa tenisi salonunda start alacaktır.

Masatenisçi dostlara başarılar diliyorum.

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

slmlar aydın abi ben IDmi aldım cumartesi bi aksiklik olmazsa gelicem maça abi

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Bu turnuvaya tt-rating.com üyeleri katılabilir.Koşullar ve diğer ayrıntılar için özelden mesaj yollayınız

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Bora ya teşekkürler

tt-rating.com doğru adres..Bekliyoruz

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Evet bu kutsal gecede sadece amin diyebilirim.Bazı şeylerin değişmesi ve kağıttan engellerin yıkılması adına..Daha çok işimiz var...

Görüşmek üzere

Gönderim Zamanı:

Merhaba

İzmir yine tatilde.Muhtemelen fiziksel olarak yazlıklarda arkadaşlarımız.Cumartesi günü turnuvaya katılacak oyuncu sayısı şu anda kağıt üzerinde 10 kişi.Bakalım salona kaç üye gelecek.O kadar da önemli değil..Bir yerden başlamak gerekiyor du..Biz de başladık.

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Burada bazen haftalık turnuvalar 16 oyuncuyla oynanamıyor ama asla tatsız tuzsuz değil. Mühim olan insanların kaynaşması, kazanma ve kaybetme stresini yaşamadan hoşça vakit geçirmesi. Buradaki genel zihniyet genelde turnuvada başarılı olmak değil "ha şu geldi ha bu da geldi tamam, onların maçları bitince onlarda bir maç yaparım eve mutlu dönerim, bakalım bu gün nasıl oynayacağım" zihniyeti. O yüzden insan sayısı çok olmasa da herkes birbiri ile oynadığı için vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz ve eve mutlu dönüyorsunuz. Rating turnuvanız da bu buluşmanın kaymağı olur.

Gönderim Zamanı:

Sayın UNGAN,

oyuncu sayısı az ise turnuva yerine herkes herkesle maç yapması daha uygundur.

Biz bunu burada Rating Günü olarak adlandırıyoruz.

Hatta turnuvadan daha da zevkli olduğu söylenebilir.

Elenme endişesi yok, keşke şu gruba düşseydim veya şu oyuncu ile oynamak isterdim gibi düşünceler de olmuyor.

Onur beyin de ifade ettiği gibi daha da çok kaynaşma oluyor ve samimi bir ortam içinde zevkli bir gün geçiyor.

İşin ucunda yine rating puanları olduğundan turnuvadan daha az heyecan olayı yaşanmıyor.

Her maç final havasında geçiyor aslında...

Selamlar, saygılar

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Tüm dostlara teşekkürler.Bu arada Sn.Kırık düşünce ve emeğine sağlık.(Excel dosyalarını hala beklemekteyim :gulumse: ).Evet bu turnuva havasını bizler zaten antremanlarımızda yaşamaktayız.Sadece hırsın ve kazanma düşüncesinin katkısı ile oluşacak atmosfer ve çıkacak sonuçları birlikte göreceğiz.

Herkese sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:
Excel dosyalarını hala beklemekteyim :gulumse:

Sayın UNGAN,

dosyayı yolladım şimdi (gmail hesabınız).

Gerçi turnuva yapılırsa (en az 12 kişi gerekir) işe yaracaktır.

Selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhaba arkadaşlar,

İzmir'liler neredesiniz diye bir başlık açtım ancak yarın bu maçlara ve oraya iş dolayısıyla katılamıyorum.

Orada olan oynayan,oynamayan herkese selamlar.

Oyuncu arkadaşlarıma başarılar dilerim umarım herşey gönlünüzce olur.

Sevgiler.... :o:

Gönderim Zamanı:
Sayın UNGAN,

dosyayı yolladım şimdi (gmail hesabınız).

Gerçi turnuva yapılırsa (en az 12 kişi gerekir) işe yaracaktır.

Selamlar

Merhaba

Sn.Kırık

Yönetici olarak girdim.ID 416 ..şifremi siz biliyorsunuz.Ancak admin olarak müdahale edemedim.Yarın tekrar deneriz

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:
Merhaba

Sn.Kırık

Yönetici olarak girdim.ID 416 ..şifremi siz biliyorsunuz.Ancak admin olarak müdahale edemedim.Yarın tekrar deneriz

Sevgi ve selamlar

Merhaba,

neyi girdiniz ve neye müdahale edemediniz anlayamadım.

Ben dosyayı E-posta adresinize yolladım.

Neyi kastettiğinizi çözemedim açıkcası.

Selamlar

Gönderim Zamanı:
Merhaba,

neyi girdiniz ve neye müdahale edemediniz anlayamadım.

Ben dosyayı E-posta adresinize yolladım.

Neyi kastettiğinizi çözemedim açıkcası.

Selamlar

Merhaba

Tamam sorun çözüldü..Sadece şifremi unuttum. ID ye 416 yazınca şifreyi istiyor..

Neyse bugün başladık..Öncelikle İzmir kategorisi oluşturup excel tabloda takip edeceğim.Sonra gruplar yerine oturduktan sonra oluşacak sıralamalara göre puanlamayı yapıp sonuçları size geçmeye başlayacağız.

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Sn.İbrahim

Maçlar yapıldı ve de çok zevkli geçti.Bu turnuva düşüncesi için Sn.Hakan Kırık'a ve bizleri bir araya getiren masatenisi.org ekibine yürekten teşekkürler.Kendi kategorilerimizi oluşturmak için önümüzdeki ctesi tekrar turnuvalarımıza devam edeceğiz.Sonraki haftadan itibaren puanları bildirip maç sonuçlarını gireceğim.

Sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhabalar tt-rating sitesine girdim ve bir sürü maç yapıldığını gördüm ve çok sevindim tabiki gelemediğimede çok üzüldüm.

Bir daha ki maçlar ne zaman olacak acaba yada sürekli oynanacakmı?

Selamlar...

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Sn.ERtan ve Sn.Kırık a teşekkürler.

Evet herşeye rağmen İzmir de haftada bir açılan il temsilciliği salonunun da saat 17-20.00 saatleri arasında masatenisi sporu yapmamızı sağlayan Sn.il temsilcisi başta olmak üzere Stad müdürü ve İl Gençlik Spor Md e ve de bunları hala görmeyen Federasyona teşekkürler.

Aslında en büyük teşekkür bize bu imkanı veren ALTAY SPROR KLÜBÜ MASA TENİSİ ŞUBESİNE

Belki maddi imkansızlıklar içinde olabilirler ama spora bakışları farklı..Para herşey değildir..

Sevgili İzmirli masatenisçiler.her cumartesi saat 13.00 de Alsancak stadyumu Altay Spor Klübü masa tenisi salonunda buluşmak üzere

sevgi ve selamlar

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Bu masa tenisi turnuvasına katılamadığım için çoz üzgünüm. Tırnağım battı ve kökleri yakıldı bu yüzden gelemedim parmağım hala sargıda.

İyileştiğim gün masalara dönmek istiyorum ve umarım yine böyle bir turnuva olur... Selamlar..

Gönderim Zamanı:

Merhaba

Sn.Melihcan

Üzülmeyiniz.siz tt-rating.com'a üye olunuz.Bu turnuva her hafta cumartesi günü saat 14.00 de Alsancak stadyumu Altay Spor Klübü masa tenisi salonunda devam edecektir.

Sevgi ve selamlar

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

MErhaba teşekkürler. İD aldım fakat ben 18 yaşındayım ve sizler kadar profesyonel oduğumu düşünmüyorum herhangi bir eğitim almadım ama bana deneyim olması amacıyla gelmeyi ve katılmayı çok isterim sonuncu olsam da deneyim deneyimdir eğer bir sakınca olmazsa yarın gelmek istiyorum ayağım iyileşti de.. umarım sakıncası yoktur evim çok uzak çünkü buna ramen gelmeyi çok istiyorum fakat dediğim gibi sizin için sakıncası varsa biz uğraşamayız boşuna gelme gibi derseniz gelmem iddaam olduğu için değil deneyim için de olsa gelmek istiyorum..

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba Arkadaşlar halen tt-rating maçları İzmir'de devam ediyormu? Acaba ve hangi gün ve saatlerde bilgi verirseniz sevinirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 493 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..