Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Bu tahta bir ara yabancı forumlarda espirilere konu olmuştu. Epey gülmüştüm. Görünüşü bayağı ilerici. O yüzden çekici geliyor.

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:
Evet ama türkiye'de olduğunu sanmam

Cornilleau görünüşü güzel ama kalitesi orta seviyelerde işçilik yapıyor bildiğim kadarıyla...

Sanki gördüm diye hatırlıyorum ilçe turnuvasında ama emin değilim ...

Gönderim Zamanı:

Bu tahta değil hazır raket üstündekiler tırtık değil delik. Hepsiburada.com'da satılıyordu. 1-2 sene önce 50 lira civarındaydı. Altında İttf onaysız olduğu yazıyordu (Zaten bakınca anlaşılıyor)

Guest Ömer Faruk Yılmaz
Gönderim Zamanı:
Bu tahta değil hazır raket üstündekiler tırtık değil delik. Hepsiburada.com'da satılıyordu. 1-2 sene önce 50 lira civarındaydı. Altında İttf onaysız olduğu yazıyordu (Zaten bakınca anlaşılıyor)

Evet tırtık değil... Hazır raket o. Hatta ilçede bi maçta hakemlik yaparken çift tarafıda aynı renk fln diye oynatmamıştım, tamam hatırladım şimdi :lol:

Gönderim Zamanı:

bu raket, Cornilleau firması ile Michelin lastik firması ortak yapımı. yani lastikler michelin. lastik üzerinde ne amaçla yapıldığı bilinmeyen delikler var -tırtılın tam tersi-. bu nedenle onaysız lastikler. bu nedenle hobi raketi olarak satılıyor ama hobi olarak bile böyle hiçbir faydası olmayan bir raketle oynanmaz.

arasıra firmalar reklam amacıyla bu tip ürünler çıkarabiliyor. bir zamanlar slazenger firması da lastik yapmıştı. ama ittf onaylıydı.

• 1 year later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 480 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..