Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Daha önce Samsanov'un bu lastik ile oynadığını bir videoda görmüştük. Peki bu lastiğin farkı nedir acaba? Daha mı kaliteli? Daha mı donanımlı? Herkes bu yaz gününde biraz kayışları gevşetmiş olsa gerek pek ilgilenmiyor. Ya da yeni su bazlı muhabbetinden bıktık ve artık doyuma mı ulaştık? Tabiki krizin de bunda etkisini göz ardı edemem. Yine de deneyenler ya da başkasından duyanların yorumlarını bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

Bu lastik şu an özellikle Avrupa'da çok popüler sanırım. Tenergy'e rakip vs. gibi söylemler var. Bence dikkate alınması gereken özelliği Japon üretimi olması. Birbirine çok benzeyen bir dolu Alman Tensor'ünden sonra farklı bir lastik olabilir. Daha dayanıklı olması da bir ihtimal. Alman forumlarında Tenergy'den daha hızlı, daha dinamik, bir miktar daha az spinli bir lastik olarak bahsediliyor. Özellikle masadan açık kontra oynamaya yatkın olduğu yazılmış. Sipariş etsem mi diye bir an bitlendim ama şu an için beklemeye aldım. Boost TX'den çok memnunum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 1 Gizli, 58 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..