Jump to content
Masatenisi.org Forum

Raket Sap Şekliniz Nasıl?

forumun genel kullandığı sap şekli:P  

141 oy

1. 1. saplar

• Anatomic
      23
    • Straight
      35
    • Flared
      56
    • Chinese penhold
      6
    • Japannese penhold
      1

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Flared, tutuş değiştirdikten sonra flared ile oynamak daha etkili spin çekmemi ve topa daha fazla güç vermemi sağlıyor.

Gönderim Zamanı:

Ben Fl olarak oy attım ama şu an zorunlu olarak çin kalem tutuşu kullanıyorum. Tekrardan sevmeye başladım özellikle inceliklerini keşfedince daha çok seviyor insan ama bh spinlerde bileğimden bir sesler geliyor hatta biraz acıma oluyor o yüzden temelli çin tutuşunu kullanamıyorum :D:

Gönderim Zamanı:

bende flared oynuyorum ama dikkat ettim avrupada timo, maze gibi bir çok oyuncu düz yani straight tahta ile oynuyor... acaba küçük çocukları başlatırken antrenörler bunu dikkate alıyor mu yoksa standart bir şekil ile başlatıp daha sonraki oyun tarzına göre değişiyor mu bu tahta şekli ?

• 5 months later...
Gönderim Zamanı:

Flared. Ama bı turlu sevemedım flared tahtaları :D . Elıme tam oturmuyor benım . Keske ılk basta alırken anatomıc yada straıght alsaydım dıyorum .

Gönderim Zamanı:

Kullandığım sap hakkında hiç fikir yürütmedim.

Hobi oyuncusu olduğum için düşüneceğim en son konu bu olurdu herhalde.

Zaten hangi sap olursa olsun, elim çok terlediği için sapı bir güzel özel bant ile sargılıyorum.

Penhold hariç 3 tür tahtayı da kullandım, bant olmadığı sürece 3ü de elimden kayıp gidiyor...

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Flared ı sevmedıgımı daha oncede soyledım. Ve Straight e gectım cok rahat =D

Gönderim Zamanı:

Ben de sarıklı Fl tutuşa geçtim :gulumse: artık raketin maneviyatı mı arttı ne oldu bilmiyorum ama daha rahat oynuyorum artık :gulumse:

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

1207027647.jpg

Bu raketin sap cinsi Chinese Penhold mu oluyor evetse ondan =)

• 7 months later...
Gönderim Zamanı:
Flared. Ama bı turlu sevemedım flared tahtaları :D . Elıme tam oturmuyor benım . Keske ılk basta alırken anatomıc yada straıght alsaydım dıyorum .

Buna katılıyorum ve en kısa zamanda straight tahta almayı düşünüyorum.

• 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Guest Melihcan Akkurt
Gönderim Zamanı:

Straight en uyumlu sap tipi elime. Avcum biraz büyük olduğu için midir bilmem, diğer saplar bir türlü tam oturamıyor elime, tam tutamıyorum.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

flared daha rahat kavranıyo gıbı ama yınede raketten rakete flared olsun anatomıc olsun fark ettıgı ıcın tahtayı ınceleyıp almak daha uygun gibi. bır tahtanın flaredı ele tam otururken baska bı tahtada rahatsız edıcı olabılıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 509 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..