Jump to content
Masatenisi.org Forum

European Championships: Michael Maze-timo Boll

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Maç bence süper ( ben iki oyuncuyada hayranım belkide bundan kaynaklanıyordur ) süper ralliler var izlemeye değer :gulumse:

Gönderim Zamanı:

timo nun sakatlığı maçın kaderini az da olsa etkilemiş bence sanki birşeyler eksikti timo da, sürekli videolarını güncel maçlarını izlerim bu maçta performansı çok yüksek değildi özellikle rallilerde bu seneki timo yu göremedim tabi maze ide yabana atmamak lazım diğer sayfalarda çok yorum yapıldı ama fh dan ve özellikle bh dan eskisine göre şu an daha iyi oynuyor ben yeni asyalı antrenörünün bu performansında yüksek pay sahipi olduğunu düşünüyorum...

Gönderim Zamanı:

Bence de Maze oyununu geliştirmiş. Daha zevkli maşlar izleriz bundan böyle umarım.

timo nun sakatlığı maçın kaderini az da olsa etkilemiş bence sanki birşeyler eksikti timo da, sürekli videolarını güncel maçlarını izlerim bu maçta performansı çok yüksek değildi özellikle rallilerde bu seneki timo yu göremedim tabi maze ide yabana atmamak lazım diğer sayfalarda çok yorum yapıldı ama fh dan ve özellikle bh dan eskisine göre şu an daha iyi oynuyor ben yeni asyalı antrenörünün bu performansında yüksek pay sahipi olduğunu düşünüyorum...
Gönderim Zamanı:

hatırlarsanız bundan önceki maçtada (2009 Kuwait Open BOLL Timo vs MAZE Michael) maze sakatlanmıştı ve maçı bitiremeden çekilmek zorunda kalmıştı bilmiyorum ama diğer oyunculara göre bu adamların tekniği daha yüksek (daha zor vuruşların altına giriyorlar (belkide bundan kaynaklanıyordur )) gerçektende maze göz dolduruyor timo bence iyiydi sanırım bir iki yerde kolunu fazla zorladı

Gönderim Zamanı:

mac süperdi

Timo nun sakatliginin etkisinin yani sira bence biraz da sakatlanmamak icin cok kastirmadi, mactan sonra timo´nun röportajini dinledim, herseyimi verdim maze cok iyi oynadi, ama sevindigim birsey var oda sakatlanmadigim,dedi

ama maze gercekten cok süper oyndadi forehand i zaten cok iyiydi bide backhand ini baya gelistirmis.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 69 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..