Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar forumun yüzü değişti sanırım. Ben eski yüzüne bayağı alıştığım için sanırım, ısınamadım birden. Biraz fazla kurumsal olmuş.

Gönderim Zamanı:

Yeni versiyona geçtik. Çikali bir kaç ay olmustu daha fazla beklemek sonradan geçisi zorlaştiracakti. Bu yüzden geçmemiz gerekiyordu.

Halen bazı eksikler var bunları zaman içinde düzeltecegiz.

Guest Ali Naci Arbak
Gönderim Zamanı:

eskisi bence daha iyiydi bunun görünüşü iyi fakat karmaşık ve türkçe karekterlerde problemli

Gönderim Zamanı:

çok kaliteli kokuyor yeni düzen. İlk başta yanlış girdim zannettim :D: Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık

Gönderim Zamanı:

Hemen eleştirilere başlamasak diyorum. Yeni düzenlemelerin tamamlanması zaman isteyen bir iş. Site üzerinde çalışan insanların boş yere canını sıkmayalım. Biraz sabır. Ben tadilat bitince eskisinden daha güzel olacağını düşünüyorum. Yeni sitemiz hepimize hayırlı olsun. Yöneticilerimize de kolay gelsin.

Gönderim Zamanı:

Hayırlı olsun. Gördüğümüz eksiklikleri yöneticileri bilgilendirme amaçlı belirtelim mi? Hatta ayrı bir başlık açıp düzeltilmesi gereken noktaları farkına vardıkça dile getirebiliriz. Yöneticilere kolaylıklar diliyorum, çok iş var gibi görünüyor.

Gönderim Zamanı:

Bence gayet güzel olmuş . daha eksiklikler varmış zannedersem . o eksikliklerde giderilirse ki o eksikliklerden biri sitenin türkçe olmamasıdır inşallah . Güzel olmuş elinize sağlık .

Guest Ali Naci Arbak
Gönderim Zamanı:

turkce karekter iside cozulse tam olcak

Gönderim Zamanı:

Şimdi bu tasarım biraz ham hali olduğu için güzel mi değil mi değerlendirmek için henüz erken. Mesela tepede IPBoard yazacağına raket grafiği olsa vereceği görüntü farklı olur.

Şu anki tasarım fazla profesyonel duruyor, bana da öyle geldi ama şöyle birşey var. Gerçi Ertan Bey bunları bizden daha iyi bilir de...:

Bu tip forum vs. web teknolojilerinin bir arkaplan mekanizması var bir de bunların üzerine giysi gibi giydirilen tema var. Şu anda zannederim arkaplanda çalışan mekanizmanın versiyonunu değiştirmek mecburiyetinde kalındı ve eski tema da bu versiyonla uyumsuz olduğundan yepyeni bir görüntü ile karşı karşıya kaldık.

Herkesin de dediği gibi şu an öncelikli sorun Türkçe karakter o çözüldükten sonra tasarım öğelerine bakmak daha doğru olur. Ancak temanın genel görüntüsü itibariyle önceki daha canlıydı bence... Bu biraz soğuk duruyor...

Gönderim Zamanı:

Turkce karakter konusunda forum destek bolumunden yardim istedik. Eski ayarlarla ayni oldugu icin calismasi gerekiyordu.

Su anki goruntu yeni versiyonun standart gorunumu. Oncelikle Turkce sorunu ve Turkce menuleri halletmemiz gerekiyor. Ondan sonra goruntu duzeltme islemlerine bakabiliriz.

Gönderim Zamanı:

yanlış anlamayın emeginizi takdir ediyorum. ama eskisine alistigim icin bu bana cok garip ve esisinden kotu geldi. ama alisinca duzelir. ( ilk girdigimde yeni yazilar kismini bulamamamin etkisi buyuk )

Gönderim Zamanı:

gerçekten ertan abi o bölüm yine olacak degil mi :fildir:

Search butonunun altindaki "view new content" su an o isi yapiyor.

Ben de eski temada her mesajin altinda bulunan "top" butonunun (simdiki report'un yanindaydi) eksikligini hissediyorum. Sayfanın en altina (back to top olarak) bir tane koymuslar ve nedense yavas calisiyor, eskisi gibi degil.

Gönderim Zamanı:

Anasayfanın altına doğru "Today's Active Content" yazısına tıklarsanız son 24 saat içinde aktif olan konular listeleniyor. Ben onu kullanıyorum.

Gönderim Zamanı:

Search butonunun altindaki "view new content" su an o isi yapiyor.

Ben de eski temada her mesajın altında bulunan "top" butonunun eksikligini hissediyorum. Sayfanın en altina bir tane koymuslar ve nedense yavas calisiyor, eskisi gibi degil.

ok :thup: hani ingilizce bilmesem ya da az buçuk bilsem neyse de nasıl göremedim onu alla alla :pirpir: yine de saol...

Gönderim Zamanı:

Forumun yeni yüzüne hayırlı olsun diyemeden yazıların arasında kaybolup gittim.. Daha da beni kimse bulamaz artık..

Ne yüzmüş bu böyle hayırlısı olsun diyelim..

ktm

Guest dh_experience
Gönderim Zamanı:

Forumun yeni yüzüne hayırlı olsun diyemeden yazıların arasında kaybolup gittim.. Daha da beni kimse bulamaz artık..

Ne yüzmüş bu böyle hayırlısı olsun diyelim..

ktm

türkçe karekter problemi herkeste mi var. Yoksa sadece bende mi? :pirpir:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 497 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..