Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba arkadaslar,abiler.

Uzun bi ugras sonunda kombinasyon raketimi siparis edecegim . ancak etmeden once son kez size danismak istiyorum .

Fh de sert hucum bh de ise Fh ye oranlar biraz daha az hucum yapıyorum. ve bh de lastigimin biraz yavas kalmasini istiyorum. cunku bloklarda , spinlerde ve sutlarda karsı masaya topu oturtmak istiyorum . suan yaptıgım vurusların ( Spin , sut vs vs . ) %35 - 40 i ya fileye takiliyor yada ucuyor. anlicaginiz Bh de daha cok kontrol istiyorum .

Ve yorumlariniza sundugum kombinasyon raketim su.

Tahta= DHS Sirocco-SRA veya DHS Red Spirit. ( Tahta konusunda sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum. )

Lastik FH= DHS Hurricane 2N

Lastik BH= Tibhar Rapid

Simdiden tesekkurler.

Gönderim Zamanı:

Tahtani degistirme backhande donic f3 1.8mm tak yoksa 1.8mm desto f3 big slam de olabilir. forehandini bence degistirme ama sen bilirsin bence senin ekipman degistirmene gerek yok antrenman yapmaya ve zamana ihtiyacin var.

Kesinlikle katılıyorum.. Bende ekipman değiştiricektim ama sonra asıl eksiğin ekipmanımda değil kendimde olduğunu gördüm. Ama herkes farklıdır. O yüzden eğer gerçekten ekipmanında sorun varsa tamamını değil , eksik olduğun tarafını değiştir.

Gönderim Zamanı:

ewt çok çalışmak gerekir bn ilk başladığımda hocam bana tibhar sinus takmıştı ama bn her gün 4-5 saat çalışarak kontrol u zor olan o lastiğe alışmayı başardm

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 353 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..