Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

evet arkadaşlar ikisi de siyah ya da ikisi de kırmızı olduğu zaman turnuvada problem oluyor mu çünkü istediğim forheand lastikin sadece siyahı kalmış olabilir mi acaba ?

Gönderim Zamanı:

evet arkadaşlar ikisi de siyah ya da ikisi de kırmızı olduğu zaman turnuvada problem oluyor mu çünkü istediğim forheand lastikin sadece siyahı kalmış olabilir mi acaba ?

forumda okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla eskiden olmuyomuş ama şimdi olmuyo. şimdi olduğundan eminim ama eskiden olupu olmadığından emin değilim

Gönderim Zamanı:

yani okulumla gittiğimiz turnuvada problem çıkmaz deme

Gönderim Zamanı:

lobianco msn adresini verir misin çok daha rahat konuşuruz

Gönderim Zamanı:

Ongun Abi'nin bu ara bir yazısında belirttiği gibi foruma sormaktan çekinmeyiniz. Zaten ben temel konular dışında çok fazla yardımcı olacak düzeyde değilim.

Gönderim Zamanı:

okul ile gideceğin turnuva resmi olduğu için hakemler kabul etmezler <_< ... ben şu an denemek için aldıgım bir lastikten dolayı ikiside aynı renk oynuyorum ama gittiğim turnuvalar hem resmi değil hemde rakibime ikisinide gösteriyorum üniversiteler arası turnuvaya gidene kadar boyle devam edecegim eger begenir ve uyum saglarsam siyahını alıp oyle katılacagım turnuvalara...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 417 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..