Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Haftasonu yazılım eğitimlerim yeni seneye kadar sürecek maalesef, bu yüzden gelemeyeceğim.

Bizden İlker ve Uğur gelir bir aksilik çıkmaz ise.

Gönderim Zamanı:

Bugünkü turnuvaya bi aksilik olmassa bende geleceğim :) Yorumlara bakılırsa artık final maçı 4 set üzerinden oynanıyor değil mi :B:

Baya resmileşmiş :P:

Gönderim Zamanı:

Sonuç ne oldu?

Özellikle Onurun performansını merak ediyorum. Malatyadaki forum buluşmasından bu yana epey ilerleme kaydettiği belli oluyor. Bu turnuvada da dereceye girmesini bekliyorum. Ne de olsa takım arkadaşım:)

Gönderim Zamanı:

Türkiye kupası maçları yüzünden katılamadık. fb veteran'ın da kalan rating maçları vardı. sanırım ona da katılanlar olmuştur. turnuva çok yanlış bi zamanda yapıldı bence. yine de yapıldıysa katılanları ve dereceye girenleri kutluyoruz :)

Gönderim Zamanı:

Turnuvaya katılım yoğundu..Ben işlerimden dolayı geç gittim,katılamadım o yüzden..Güzel ,keyifli bir turnuva oldu yine..

İşte sıralama;

1)Hasan UĞUR

2)Serhat ABİR

3)Furkan ALTUNOK

4)Tuncay ARAÇ

Gönderim Zamanı:

Hasan beyi tebrik ederim, özellikle Cuma akşamı Haldun Alagaş'ta bizimle antrenman yapıp UPS'de birinci olması sevindirdi bizi.

Eski formuna kavuşuyor demekki....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 317 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..