Jump to content
Masatenisi.org Forum

Trabzona Atandım

Matematik

Recommended Posts

trabzonun şalpazarı ilçesine öğretmen olarak atandım. hafta sonları trabzona gitmeye çalışıyorum. beşikdüzünden trabzona kadar oynamak isteyenler varsa denk getirebilirsek oynayabiliriz.saygılar.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ooo hayırlı olsun, trabzonda haftada 2-3 kez toplanılıyor, ben ayda 3-4 kere rizeden geliyorum, ömer kuloğlu ile bağlatı kurarsanız oratm hakkında bilginiz olur, önümüzdeki perşembe ( resmi tatil) trabzona gelmeyi düşünüyorum olmadı 21 kasım turnuvasına katılırsanız tanışırız

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ooo hayırlı olsun, trabzonda haftada 2-3 kez toplanılıyor, ben ayda 3-4 kere rizeden geliyorum, ömer kuloğlu ile bağlatı kurarsanız oratm hakkında bilginiz olur, önümüzdeki perşembe ( resmi tatil) trabzona gelmeyi düşünüyorum olmadı 21 kasım turnuvasına katılırsanız tanışırız

sağolun hocam.ben de tanışmak ve oynamak isterim sizlerle. burada bir tek ibrahim hocayı tanıyorum.diğerleriyle de tanışırız inşallah. turnuvaya bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.görüşmek üzere.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

sağolun hocam.ben de tanışmak ve oynamak isterim sizlerle. burada bir tek ibrahim hocayı tanıyorum.diğerleriyle de tanışırız inşallah. turnuvaya bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum.görüşmek üzere.

Hayırlı olsun ve hoşgeldiniz. Özelden mesaj yazdım. Ben Göreledeyim, yani daha yakınız.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

trabzonun şalpazarı ilçesine öğretmen olarak atandım. hafta sonları trabzona gitmeye çalışıyorum. beşikdüzünden trabzona kadar oynamak isteyenler varsa denk getirebilirsek oynayabiliriz.saygılar.

Hayırlı olsun.Çok güzel bir yere tayin olmuşsun.Bu kutsal mesleğe başalaman çok güzel.Eminimki Masa Tenisi oynayan arkadaşlar sana orada çok yardımcı olacaktır...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hemen gözleri fırıl fırıl genç yeteneklerden birkaç tane bul, başla antrenörlüğe de :) Resmi belge alana kadar çocuklar ancak maça gidecek hale gelir zaten. Masa tenisini matematiğin gücüyle birleştir, voltranı oluştur :)

:robot:

Geçen gün atv'deki küçük çocukların şarkı söylediği programda bi karadenizli çocuk vardı, "ben aynı zamanda sporcuyum, masa tenisinde il ikinciliğim var." dedi. Böyle bi programda masa tenisinin adı geçmesi güzeldi doğrusu.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim perşembe trabzon durumu kesinleşti, hocam gelirseniz hem tanışır hem de gün boyu masa tenisi oynarız, sevgili ömercim masa ayarlama olayını sana veriyorum 2 masa 5'er saat :)))))

Ben koşup rezervasyon yaptırayım :gulumse:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 13 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..