Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Herkese selamlar öncelikle..

Merak ettiğim bir konu var arkadaşlar. Solüsyon konusunda her su bazlı solüsyon aynımıdır markası farklı olsa bile? Mesela stiganın solüsyonları joolaya göre fiyat olarak daha fazla. Bunun sebebi sadece markamı yoksa solüsyona göre mesela kombinasyonun çıkardığı ses yada hız farkı oluyor mu? Bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Herkese iyi günler..

Gönderim Zamanı:

su bazlı yapıştırıcın süngere bir etkisi yok, sadece tahta ile yapışmasını sağlıyor, bir çok farklı firmanınkini kullanmama rağmen dhs hariç hepsini beğeniyorum, dhs çok yoğun olduğundan fazla kalıntı bırakıyor,

Gönderim Zamanı:

su bazlı yapıştırıcın süngere bir etkisi yok, sadece tahta ile yapışmasını sağlıyor, bir çok farklı firmanınkini kullanmama rağmen dhs hariç hepsini beğeniyorum, dhs çok yoğun olduğundan fazla kalıntı bırakıyor,

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.. O zaman sadece marka farkı var işlev yine aynı.. :))

Gönderim Zamanı:

Markaları deneye deneye kanattinizi oluşturabilirsiniz. Dediğiniz gibi işlevleri aynı. Bazısınını kalıntısı çok ince iken bazsınınki kalın. Ben Dhs'yi kalntısı kalın olduğu için tercih ediyorum. Fazla katman oluştuğunda lastiğe elastıkiyet veriyor. Çin lastiklinde istenen birşeydir bu.

Gönderim Zamanı:

Markaları deneye deneye kanattinizi oluşturabilirsiniz. Dediğiniz gibi işlevleri aynı. Bazısınını kalıntısı çok ince iken bazsınınki kalın. Ben Dhs'yi kalntısı kalın olduğu için tercih ediyorum. Fazla katman oluştuğunda lastiğe elastıkiyet veriyor. Çin lastiklinde istenen birşeydir bu.

Hmm anladım.. Lastiğinde o zaman azda olsa etkisi var solüsyon seçiminde..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 372 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..