Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba arkadaşlar,

Bu sene üniversiteler arası masa tenisi turnuvaları nerede olacak bileniniz var mı? Antalya diye söylenti duydum fakat araştırmalarım sonuçsuz kaldı. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

İyi Günler ..

Gönderim Zamanı:

Merhaba arkadaşlar,

Bu sene üniversiteler arası masa tenisi turnuvaları nerede olacak bileniniz var mı? Antalya diye söylenti duydum fakat araştırmalarım sonuçsuz kaldı. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

İyi Günler ..

Daha belli değil nerede , nezaman olduğu. %70 deniz kenarı bir yerde olacak, tarih nisan sonu mayıs başı gibi olur bence

Gönderim Zamanı:

Önceki Turnuvalar : 2002 İstanbul, 2004 İzmir, 2005 Adana, 2006 Malatya, 2007 Adana, 2008 Marmaris, 2009 Amasya

Favorilerim : Bursa, İstanbul, Kocaeli

Gönderim Zamanı:

Bak büyük düşünün dedim, hala daha türkiye yazıyosun.

Türkiye.

cık cık cık...

Gönderim Zamanı:

Amasya'daki turnuvada bir hakem seneye Samsun olabilir demişti ve bu yönde federasyonda girişimlerimiz var dedi.Benim düşüncem artık büyük şehirlerden çok yeni kurulan ünivesitelere bu organizasyonları verecekler.Onlar için hem şehrin hem de üniversitenin tanıtımı için avantajlı bir durum.

Gönderim Zamanı:

Valla ben ongun abinin dediği gibi büyük düşünecem

İlk öne Gazi ekibine girecem

Sonra Türkiyede marmara üniv ekibi gelmeyecek o gelmeyecek şu gelmeyecek 1 olacaz Samsun'da

sonra Avrupa kıtasında İtalya'da yine bir olcaz

En son dünya bazında da hawaii de olcak..Orda artık ne olursa razıyım :D

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Samsunun olmayacağını o girişimlerin sonuçsuz kaldığını duydum. Daha nerde olduğu konusunda kesin bi şey yok herhalde bilen arkadaşlar varsa bizi de bilgilendirmeleri güzel olur.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bende merak ediyorum doğrusu... Eğer hocaları kandırabilirsem bu sene Karadeniz Teknik Üni. olarak bizde katılacağız.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar federasyonun sitesinde yazan bilgiye göre turnuva bursada 11-14 mayıs tarihleri arasında olacak.

süper!!!

Gönderim Zamanı:

İyi bir tarihe benziyor, ikinci vize ve final arasına denk geliyor. Trabzondan gelmesi uzun sürer fakat değecektir.

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar federasyonun sitesinde yazan bilgiye göre turnuva bursada  11-14 mayıs tarihleri arasında olacak.

bursa iyi bir tercih umarım güzel bir organizasyon olur itü olarak bursa da görüşmek üzere :gulumse:                      

Gönderim Zamanı:

Bak büyük düşünün dedim, hala daha türkiye yazıyosun.

Türkiye.

cık cık cık...

Abi ben büyük düşündüm

Büyükada'da olsun maçlar :)

He olmazsa orası Hawai olabilr. o da olmazsa Mayami.Kaliforniya,Teksas(teksasta silah yerine raketler ateşlencek)

Gönderim Zamanı:

Bizde Afyon Kocatepe Üniversitesi olarak katılıyoruz orada görüşmek üzere...

• 2 weeks later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 317 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..