Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar;uzun zamandır forumumuzda Bursa da masa tenisi oynanabilecek yerler ile ilgili bir çok arkadaşın yazıları ve sitemlerini okuyoruz..Bugün Süper ligde beraber mücadele verdiğimiz Bosch takımından değerli Kardeşim,Gökhan Deniz in de uyarısı ile;bunları yazma gereği duyuyoruz.Bursa da gerçekten masa tenisine gönül veren,uygunsuz ortamlarda masa tenisi oynamaya çalışan arkadaşlarımıza güzel bir fırsat olduğunu düşündüğümüz,

Kurumlar 1.Liginin 08.12.2009 tarihi itibari ile start alacağını buradan duyurmak istiyoruz..

Bunun için yapmanız gereken resmi veya özel herhangi bir kurumda çalışıyor olmak ve en az üç kişilik bir takım çıkarmak..Hatta her Kurum un 1 kişi dışarıdan misafir oyuncu oynatma hakkını da düşünürsek,Kurum içinden 2 kişi de yeterli..

Tek devreli lig usulü ile yapılan maçlar sonunda ilk 4 takım Süper lige yükseliyor..Biz de geçen sene ilk kez katıldığımız bu ligde,güzel maçlar,heyecanlar yaşadık ve en önemlisi,birbirinden değerli arkadaşlar kazandık..Ve bu sene Süper lig de mücadele vermekteyiz..İlgilenen arkadaşlar,Bursa Atatürk Kapalı Spor salonu Masa Tenisi bölümü ile irtibata geçebilirler..Maçlar büyük ihtimal ile orada yapılacak..Biz de her türlü yardıma hazırız..

Herkese Selamlar..

Gönderim Zamanı:

bursayı faaliyetlerinden dolayı kutlar, katılacak takımlara şimdiden başarılar dilerim, ersun hoca gibi bu spora gönül verenler arttıkça bursa ve diğer illerde de masa tenisi renklenecetir

Gönderim Zamanı:

bursayı faaliyetlerinden dolayı kutlar, katılacak takımlara şimdiden başarılar dilerim, ersun hoca gibi bu spora gönül verenler arttıkça bursa ve diğer illerde de masa tenisi renklenecetir

Sevgili Turushan Kardeşim teşekkür ederim.. O sizin güzelliğiniz..Sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışıp ta bu işe gönül vermemek mümkün mü?İnşaallah hep beraber bu sporun güzelliklerini tüm insanlığa duyurmaya devam edeceğiz..Herkese Selamlar..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar,biraz önce GSİM den Erkan Hoca ile görüştüm ve bu akşamki teknik toplantının yerini ve katılmak isteyen arkadaşlar için Erkan hoca nın telefon numarasını veriyorum..Katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim..Herkese Selamlar..

Yer : Çalı Yolu Gökçen İş Merkezi saat: 19.00

Erkan Hoca Tel: 05058280313

Gönderim Zamanı:

Ersun Hocam,

Çok teşekkür ederim.Çok güzel açıklamışsınız.En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah

Gönderim Zamanı:

Ersun Hocam,

Çok teşekkür ederim.Çok güzel açıklamışsınız.En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah

Teşekkür ederim,Gökhan hocam...Masa tenisine küçük bir katkımız oluyorsa,ne mutlu bize..İnşallah tüm arkadaşlarımızın bu yolda attığı adımlar,boşa gitmez.Herkese Selamlar...

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Geçirdiğim bir ameliyattan ötürü bir zamanlar çok sevdiğim masa tenisini 2001 yılından beri oynamıyordum. Bu sene göreve başladığım okulda bir masa, ve masada oynayan öğretmen arkadaşlara hafiften takılmaya başladıkça bu sporu ne kadar sevdiğimi hatırladım. Elbette ki bu kadar sene oyundan uzak kalmam ve biraz daha yaşlanmış olmamın bayağı olumsuz etkilerini de gördüm. Ancak anladığım kadarıyla hızla eski hareketlerini, reflekslerini ve performansını kazanabiliyor insan...İnternetten bari oyunu oynayabileyim diye basit bir hazır raket ararken google aramalarım beni bu foruma yönlendirdi. Forumda da Bursa ile ilgili bu haberleri okuyunca çok sevindim ve perşembe günü (24 Aralık 2009)Yıldırım Atatürk Kapalı Spor Salonuna gittim. Orada daha önceden tanıdığım iki arkadaşa (Gemlik'ten Hakan Hoca ve Abdullah Hoca)raslayınca da çok sevindim. Onların maçlarını izledim. Daha sonra Bursa Anadolu Lisesi formalarını görünce, bu forumda yazılanlardan onlarla konuşabileceğimi düşündüm. Tanıştık, sohbet ettik.

Turnuvada maçlar başlayınca masaların kenarında gözlerim skor tabelalarını ve hakemleri aradı ister istemez ama baktım birşey yok! Abdullah Hoca'ya sordum, hakem yok oyuncular kendileri sayıyorlar dedi. Başta yadırgadım ancak öğrendim ki hiçbir büyük anlaşmazlık vs. çıkmıyormuş. Ve arkadaşlar inanın bu çok güzel bir şey aslında. Yani bu oyuna, bu spora amatör ya da profesyonel olarak gönül vermiş insanlar, hoş vakit geçirmek, spor yapmak ve eğlenmek amaçlarını asla zafere ulaşma hırslarıyla kapamamışlar demek ki...Ne güzel diye düşündüm. Bursa'daki bu etkinliğe artık ben mümkün olduğunca her hafta katılacağım. Evim Teleferik'te. Eğer başka katılmak isteyen arkadaşlar varsa bu forumdan, haberleri olsun arabamla gidiyorum. Rotam üzerinden (Namazgah-Setbaşı-Heykel-İnönü Caddesi ve oradan Ankara Yolu)uygun bir yerde onları da alabilirim.

Bu etkinliği düzenleyen, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederim...

Gönderim Zamanı:

Merhabalar,Fatih kardeşimin de söylediği gibi,forum sitemiz ile bir kere tanışan,bu sporu ve içindeki bu güzellikleri farkettiğinde artık kopması çok zor arkadaşlar..Fatih kardeşim ile yeni tanıştık,forum yazılarını okuyup,kurumlar süper ligindeki maçlarımızı seyredip,bizimle tanışmaya gelmiş..Bizi okuluna davet etti,hafta sonu güzel bir idman yaptık..Uzun bir ara vermesine rağmen,kendisini çok iyi buldum..Kısacası,masa tenisi camiamız,bu spora gönül vermiş,değerli bir sporcu daha kazanmıştır..Herkese Selamlar..

Gönderim Zamanı:

Ben de bu camiaya girdiğim için çok memnunum, öncelikle onu belirteyim... Ersun ve Kemal Hoca sayesinde başta kendileri olmak üzere şimdiden birbirinden değerli insanlarla tanıştım. Ancak şunu belirtip hemen özrümü dilemeliyim, Süper Lig maçlarını izleyip Kurumlar 1. ligine bu konuyu açmışım maalesef...

Bugün (05 Ocak 2010) Kurumlar 1. Lig maçları vardı, onları izledim. Orada da güzel bir ortam var, iyi oyuncular var. Maçların 4. haftasıymış, ve görevliyle konuştuğumda maalesef artık yeni takım kabul edemeyeceklerini söyledi. Olsun, seneye artık bir takım oluşturup başlarız. Ya da ben misafir oyuncu olarak başka bir takıma yamanırım, bilemiyorum :)

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Ersun abi mrblar oncelikle bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ben forumda yeniyim ben ve arkadaslarım Karacabeyde Nestle de calısıyoruz bizde oynayacak kisi mevcut fakat kuruma dusen bir gorev varmı burda bunu izah edebilirmisin acaba saygılarımla...

Gönderim Zamanı:

Ersun abi mrblar oncelikle bilgilendirdigin icin tesekkur ederim ben forumda yeniyim ben ve arkadaslarım Karacabeyde Nestle de calısıyoruz bizde oynayacak kisi mevcut fakat kuruma dusen bir gorev varmı burda bunu izah edebilirmisin acaba saygılarımla...

Sevgili Asus kardeşim,yukarıdaki açıklamalarımı okudu isen,şu an 1.lig maçları başladığı için;bu sene yapılacak pek bişey yok.Siz Karacabey demi ikamet ediyorsunuz?Eğer öyle ise,Şu an Süper lig de beraber mücadele ettiğimiz,M.Kemalpaşa Belediye spordan gelen arkadaşlar ile irtibat kurarsanız,her perşembe akşamı onlar süper lig maçları için gelirken,belki sizde onlara katılabilirsiniz ve en azından ortamımızı görme imkanınız olabilir..Yok Bursa merkezde oturuyorsanız..Perşembe akşamları(saat:19.00)Yıldırım kapalı spor salonuna bekleriz..Daha detaylı bilgi için beni arayabilirsin..(Sen çaldır ben ararım..)Selamlar..

Ersun K.GÜLDAL - 05052597683(t.cell)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 516 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..