Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Iruiru.com'daki bu sayfada Yasaka markasının altında hem Yasaka hem de Stiga tahtalar satılıyor. Fakat Stiga tahtaların sapının altında Yasaka ibaresi, sol alt tarafında ise J.T.T.A.A ibaresi mevcut. Fiyatları ise diğer yabancı sitelerdeki Stiga tahtaların neredeyse 2 katı. Iruiru'nun normalde pahalı sattığını biliyorum ama böylesine bir fark görünce acaba kalite farkı mı var sorusu aklıma geldi. Ayrıca eskiden yabancı bir forumdaki resimde Chen Qi'nin eski tahtasının (Energy Wood) altında da benzer ibareyi gördüm gibi hatırlıyorum. O resmi bulursam eklerim. Acaba bu tahtaların hikayesi Nittaku Hurricane Pro serisi lastikleri gibi mi? Bildiğiniz üzere bu lastikler Dhs versiyonlarından daha kaliteli, pahalı ve japon süngerli idiler. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Bu resimde biraz net olmasa da bahsettiğim ibareler gözüküyor.

http://www.iruiru.com/bc/bc072o.jpg

Gönderim Zamanı:

Tsu zaten güzel anlatmış, ama iruiru'da genel olarak Avrupa ürünlerin hemen hepsi Avrupa'ya göre pahalı satılır. Örn: Donic Waldner Senso Carbon iruiru'da 8500 yen yani 142 Lira, dandoy'da 89 Lira, hazer'de 90 Lira. Çok da doğaldır, sonuç olarak hem ithal ve hem de Tsu'nun dediği gibi JTTA mevzusu var. Dünyada tahtaya onay sanırım bir tek Japonya'da alınıyor. JTTA damgası/onayı olmayan tahta ile resmi müsabakaya çıkılamıyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 390 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..