Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba Arkadaşlar 49. masatenisi ups turnuvası bu cumaretesi 19 aralık 2009 da Haluk Ündeğer ups spor kompleksinde yapılacaktır.Turnuvaya katılım ücreti öğrenci:5 TL.Büyükler 10 TL olarak belirlenmiştir.Turnuva saat öğleden sonra saat 1 de başlıyacaktır İlgilenenlerin bilgilerine........

Gönderim Zamanı:

Tüh, o gün Süper Lig var. Fenerbahçe - IBB maçını seyredeceğim. Bu maçı şampiyonluk düğümünü çözecek maç olarak görüyorum. Arkadaşlarımı yanlız bırakmak da istemiyorum. Birdahakine kısmet olur da gelirim inşallah.

Gönderim Zamanı:

evet süper lig maçları var. yine de oynama tutkusu izleme zevkinin ötesine geçebilir. hiç belli olmaz diyerekten açık kapı bırakıyorum.

Gönderim Zamanı:

Merhaba Arkadaşlar 49. masatenisi ups turnuvası bu cumaretesi 19 aralık 2009 da Haluk Ündeğer ups spor kompleksinde yapılacaktır.Turnuvaya katılım ücreti öğrenci:5 TL.Büyükler 10 TL olarak belirlenmiştir.Turnuva saat öğleden sonra saat 1 de başlıyacaktır İlgilenenlerin bilgilerine........

Gecikmezsem gelebilirim.

Gönderim Zamanı:

Turnuva sonuçlarını ratinge girdim.

1. Bora Dileri ( http://www.tt-rating.com/ttrating/oyuncuSonMaclar.aspx?oyuncuID=17 )

2. Cengiz Penol ( http://www.tt-rating.com/ttrating/oyuncuSonMaclar.aspx?oyuncuID=261 )

3. ratingde olmayan bir arkadaş. Şu an hatırlayamadım, öğrenince eklerim...

Dereceye girenleri de girmeyenleri de kutlarım...

Gönderim Zamanı:

...

3- Ozan Kayıhan (Tsu)

4- Basri Yılmaz

ben de tüm arkadaşları kutluyorum.

Bora'cığım tebrikler, benimle antrenman yapman demekki işe yaramış.Basri abi kime yenildi?

Gönderim Zamanı:

Bora'cığım tebrikler, benimle antrenman yapman demekki işe yaramış.Basri abi kime yenildi?

Sağol abi. Basri abi yarıfinal maçına çıkmadı. Acil işi çıkmış. Cengiz abi ile oynayacaktı.

Seninle antrenman yapmak bizim için büyük nimet smile.gif

Gönderim Zamanı:

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim..

Bora bu arada UPS turnuva birinciliğine abonman kartımı çıkarttın..Ayrıca tebrik ederim..

ktm

Gönderim Zamanı:

Benim bildiğim Doktor Mehmet 4. oldu..Cengiz abiye yarı finalde 3-2 yenilmişti..Basri abi o maçtan önce ayrıldı diye hatırlıyorum salondan..

Gönderim Zamanı:

Benim bildiğim Doktor Mehmet 4. oldu..Cengiz abiye yarı finalde 3-2 yenilmişti..Basri abi o maçtan önce ayrıldı diye hatırlıyorum salondan..

mehmet-cengiz abilerinki çeyrek final maçıydı.

selim abi sağol.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 519 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..