Jump to content
Masatenisi.org Forum

Genç Masateniscilerin Sitesi

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

sitemiz bu yıl kapandı.seneye hocalarımız ile birlikte daha profesyonel bir site yapma kararı adık.

:sorry:

Gönderim Zamanı:

fıratcım valla dua et de uyarı almayın ben gırdım hos olmus ılerıde dahada buyuuyecekde

FORUMDA reklam ALLAH KOLAYLIK VERSIN :fildir:

Gönderim Zamanı:

Masa tenisiyle ilgili site açması ve burada bildirmesi bir sorun değil ama bu konuyu 3 forumda birden açması ciddi sorun.

Gönderim Zamanı:

tebrik edrim can ordan bizim okulun adını kaldır. ayıp oluyo siteniz oldukça gğüzel daha iyi olması dileklerimle

Gönderim Zamanı:

bu bizim sitemiz istedigimizi yazarızuyarmak sana düşmez veloşbu kurallara aykırı değil.

Gönderim Zamanı:

leeeeeeen çok fazla şey istemiyom ama insan gibi cevap vermeye çalışırsan az bi gayret edersen sevinecem con pardon can

Gönderim Zamanı:

Lütfen kişisel tartışmalarınızı burada yapmayın ve kulladığınız ifadelere dikkat edin. Herkesi böyle tartışmaları izlemeye mecbur etmeyin.

Gönderim Zamanı:

tamam sen nasıl istersen.yinede siteye arada uğra yeni bilgiler geldi.

:thup:

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

can sitenize ugradım..servislerim etkisiz evet ve bu bolume tıkladım sitenizdeki ama ingilizce anlamadım ama sadece resimlere bakabildim..ben servislerimi nasıl geliştiricem yaa:((

Gönderim Zamanı:

orada belirli servisleri gösteriyor.senin servisin oralardakilerden birisi ise oradan yardım alabilirsin.diğer sayfalarda spinleride anlatıyor.

Gönderim Zamanı:

Can arkadaşım merhaba.Masatenisi için güzel şeyler yapıyorsun.Seni tebrik ederim.Ancak bu girmiş olduğun forumun bazı kuralları var.Sana tavsiyem bu kuralları her yeni üye gibi iyice okuman.Bu foruma üye olduysan kurallara tamamen uymak zorundasın.

Senden istenen sadece kurallara uyman.

can arkadaşıma cevap yazan diğer forum üyeleri.Sizler zaten biliyorsunuzki kişisel mesaj veya canlı sohbet ile bu tür mesajlaşmalarınızı taşıyabilirsiniz.

Lütfen bu konularda daha hassas olalım.

Saygı ve sevgilerimle :thup:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 557 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..