Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

0 yaka tişörtleri dar boyunlu yaptırmayız, ben şimdiye kadar yaz kış 0 yaka kullanıyorum, ama sıktığını hiç bilmem, bir de bazı kişiler V yakadan hoşlanmıyor olabilir, hatta bazıları 0 yakadan bazıları da polo yakadan hoşlanmaz, ama bu konuda fazla seçeneğimiz yok, standart olarak hepsi 0 yaka olsun

• İleti 374
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

MEHMET CİHAN KARAKAŞ VE METİN AYNA'da yazın eğer turnuva zamanı sınavlara denk gelmezse geliriz...

Gönderim Zamanı:

0 yaka tişörtleri dar boyunlu yaptırmayız, ben şimdiye kadar yaz kış 0 yaka kullanıyorum, ama sıktığını hiç bilmem, bir de bazı kişiler V yakadan hoşlanmıyor olabilir, hatta bazıları 0 yakadan bazıları da polo yakadan hoşlanmaz, ama bu konuda fazla seçeneğimiz yok, standart olarak hepsi 0 yaka olsun

peki nasıl uygunsa ögle olsun tarih ne düşündünüz

bu

Gönderim Zamanı:

Gökhan Y. fındık toplayacak, bunuda gözönünde bulunduralımgreedy.gif

kaç senedir burdasın hala fındık toplama zamanını öğrenemedin be doktorum.:)sen merak etme hallederiz o konuyu.seni yenmek için bahçeden çıkar gelirim.

bu arada imamıma laf yok.sen maçlardan önce beni yenmek için duasını isteyebilirsin.iman gücüyle belki yenebilirsin ;):

doktorum acaba sıkmamasının sebebi içinde doğal bir kazak olduğu için olabilir mi? :whistle:

ben de v yaka tercih ediyorum ama artık genele uyarız napalım. :fildir:

Gönderim Zamanı:

bir de doktorum beden olarak da istirhamım olacak.malum ebat geniş olduğu olduğu için hepsi standart beden olmasın.mümkünse xl da olsun.

Gönderim Zamanı:

ARARAT SENİ BULACAAM. :))

TRUSHAN HOCAM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.GÖKAN HOCAM SENİ YENMEK İÇİN DUAYA İHTİYACIM YOK. :protesto:

Gönderim Zamanı:

Herkese selam, Bu sene ki organizasyona ben de katılmak istiyorum. Memleket trabzon, yaz tatilinde orada olacağım. Bursada ikamet ediyorum.

( gijey ) Aytekin AKDENİZ

Gönderim Zamanı:

kaç senedir burdasın hala fındık toplama zamanını öğrenemedin be doktorum.:)sen merak etme hallederiz o konuyu.seni yenmek için bahçeden çıkar gelirim.

bu arada imamıma laf yok.sen maçlardan önce beni yenmek için duasını isteyebilirsin.iman gücüyle belki yenebilirsin wink.gif

İman gücüne sahip olmakla beraber bir de 'imam gücüne' hayır dememwhistling.gif

Aklıma gelmişken, umarım bu kez forum buluşmasına Mehmet Yılık bey gelir. Hem kendisiyle tanışmak hemde oyununu izlemek şansı buluruz.

Gönderim Zamanı:

S.a bende yeni katıldım siteye sizlerle tanuşmak istiyorum ve bende katılmak istiyorum organizasyona.

Not: bana mail atarsanız sevinirim.(robertomustos@hotmail.com) şimdiden teşekkür ederim

Gönderim Zamanı:

İman gücüne sahip olmakla beraber bir de 'imam gücüne' hayır dememwhistling.gif

Aklıma gelmişken, umarım bu kez forum buluşmasına Mehmet Yılık bey gelir. Hem kendisiyle tanışmak hemde oyununu izlemek şansı buluruz.

Ararat bey, ilginize teşekkür ederim. Gelmek isterim ama bu sene programım çok yoğun herhalde gelemeyeceğim.

Gönderim Zamanı:

Ararat bey, ilginize teşekkür ederim. Gelmek isterim ama bu sene programım çok yoğun herhalde gelemeyeceğim.

Yuh sana üstat.Daha tarih belli değil sen yoğunum gelemeyeceğim demişsin :protesto: .Ayrıca gelmek istemediğin o kadar belliki yol uzun diye yemedi dimi salla bakalım :asabi: .Gelme bakalım nereye kadar.Evinin yanında yapacağız bidahaki buluşmayı bakalım ona ne diyeceksin <_< .

Guest malatyalıcihan
Gönderim Zamanı:

tufan abide hemen açık buldumu cevabını veriyo :)

Gönderim Zamanı:

Yuh sana üstat.Daha tarih belli değil sen yoğunum gelemeyeceğim demişsin :protesto: .Ayrıca gelmek istemediğin o kadar belliki yol uzun diye yemedi dimi salla bakalım :asabi: .Gelme bakalım nereye kadar.Evinin yanında yapacağız bidahaki buluşmayı bakalım ona ne diyeceksin <_< .

Tufan'cığım bu sene şirkette işler biraz karışık ve program yoğun o yüzden gelemem dedim. Biliyorsun ki ben bir konuda söz verdiğim zaman mutlaka yerine getiririm. Laf olsun diye gelirim desem ve sonrada gelmesem ayıp olmazmı tüm arkadaşlara. .Şartlar ne getirir bilinmez o gün geldiğinde bakarsın müsait bir durum söz konusu atlar gelirim.

Gönderim Zamanı:

Tufan'cığım bu sene şirkette işler biraz karışık ve program yoğun o yüzden gelemem dedim. Biliyorsun ki ben bir konuda söz verdiğim zaman mutlaka yerine getiririm. Laf olsun diye gelirim desem ve sonrada gelmesem ayıp olmazmı tüm arkadaşlara. .Şartlar ne getirir bilinmez o gün geldiğinde bakarsın müsait bir durum söz konusu atlar gelirim.

Tamam üstat biliyordum zaten geleceğini :fildir:

Gönderim Zamanı:

Mehmet Bey gelirse sayenizde olacak Tufan hocamthumbsup.gif

Mehmet üstadım beni kırmaz çünkü sever beni.Bende onu.Gelmesini istemin sebebi izlenmesi gereken çok kaliteli bir masa tenisi sporcusu.Renk verir.Muhabbettir.Ama bakın beni bazen böle kızdırır.Neyse üstad işte bişeyde denmiyor yaa...

Gönderim Zamanı:

Mehmet üstadım beni kırmaz çünkü sever beni.Bende onu.Gelmesini istemin sebebi izlenmesi gereken çok kaliteli bir masa tenisi sporcusu.Renk verir.Muhabbettir.Ama bakın beni bazen böle kızdırır.Neyse üstad işte bişeyde denmiyor yaa...

Tufan'cığım dediklerinin bir kısmına katılıyorum ama çok kaliteli oyuncu kısmına katılmıyorum. Teveccüh göstermişssin :gulumse: Ben kendimi öyle görmüyorum ama diğer srenk katma ve muhabbet konusunda çok haklısın. Selamlar,

Gönderim Zamanı:

Kaliteli oyuncu arkadaşlar.. Kaliteli oyuncu... İlla birine kaliteli demek için adının "Timo Boll" mü olması lazım. Kaliteyi kişilik belirler. Eğer kaliteden kasıt en üst oyuncuları yenip milli takıma gitmekse ona "yetenek" derler. Bu sebeple kaliteli olmak ve camiada sevilmek daha önemli. Tufan cümleye başladı, bende noktayı koydum inancındayım. Teveccüh kısmı bizde kalsın artık.

Gönderim Zamanı:

Kaliteli oyuncu arkadaşlar.. Kaliteli oyuncu... İlla birine kaliteli demek için adının "Timo Boll" mü olması lazım. Kaliteyi kişilik belirler. Eğer kaliteden kasıt en üst oyuncuları yenip milli takıma gitmekse ona "yetenek" derler. Bu sebeple kaliteli olmak ve camiada sevilmek daha önemli. Tufan cümleye başladı, bende noktayı koydum inancındayım. Teveccüh kısmı bizde kalsın artık.

:alkis::alkis::alkis:

Gönderim Zamanı:

Ben de şahidim arkadaşlar..Hepsi de kaliteli hepside..(Tufan,Mehmet,Sadettin).. :alkis:

Gönderim Zamanı:

ötekileri bilmem ama adı tufan olupta kötü adama rastlamadım zaten :))) hehe

Gönderim Zamanı:

Ben de şahidim arkadaşlar..Hepsi de kaliteli hepside..(Tufan,Mehmet,Sadettin).. clapping.gif

Teşekkürler Ersuncum.. KALİTE herkese bulaşmış gidiyor. Bak sana da bulaştı. Sende kaliteli oldun. Virüs gibi valla.. Kalite içimizde...w00t2.gif

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

Turushan abi tebrikler; forum buluşmasını üstlenmiş, taşın altına elini koymuşsun. :gulumse:

O tarihlerde bir sorunumuz çıkmazsa Eskişehir'den 2-3 kişi gelmeye çalışacağız. Malum 2 senedir katılıyorum, bu sene katılmazsam olmaz... :gulumse:

Kolay gelmesi dileğiyle ...

İyi günler...

Gönderim Zamanı:

Belki bende gelebilirim. Böyle bir ortamı kaçırmamak gerek. :)

Gönderim Zamanı:

bir süredir şehir dışında bulunduğumdan listede güncelleme yapamamıştım, fakat pek yeni katılım yok gibi :lol:

sevgili mertcan, birilerinin organizasyonu üstlenmesi gerekiyordu, o tarihlerde müsait olduğumdan ben aldım, inşallah iyi bir şekilde yapacağım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 464 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..