Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir Forhand'imde Butterfly Sriver-L ile oynuyorum. Açıkçası çok fazla bir şikayetim yok ancak spinlerimin kolaylıkla bloklanması zoruma gidiyor. Daha etkili spin atmak için lastik araştırırken Vega Europe lastiği gördüm ve vaad edilen özellikleri hoşuma gitti yorumların da olumlu olması bir artıydı. Son olarak sizlerden bu lastiği kullanan yada bu lastikle oynama fırsatı bulmuş olan biri varsa benimle paylaşacağı bilgiler altın değerinde. Kullandığım tahta Butterfly Primorack off- genelde kontrollü oynuyorum rakip hatalı toplarına hücum yapmak yada zor kesiklere spin atmak seçeneklerini kullanıyorum.

Gönderim Zamanı:

Biraz kombinasyon çalışıp bu işi bedava halledin bence. Ekipman işi tavisyelerle yorumlarla pek sonuca ulaşan konu değil. Ekipman deryasına dalarsanız çıkamayabilirsiniz.

Fikrimi merak edecek olursnaız o lastiğin Pro versiyonun denedim. Xiom bu işi becermiş dedim. Lastik canlı, hızlı ama alışması zor bir lastik. Europe versiyonun daha yumuşak olduğunu okumuştum. Lakin iki lastiğin birbiri ile alakası yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 52 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..