Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

raket tahtaları için üretilmiş özel vernikler var (örn, andro su bazlı vernik, bkz fast-spin), marangozun kullandığı vernikler hem çok kalın hem uygun değil

Gönderim Zamanı:

bende kendinden süngerli xiom var tavsiye ederim. Kendinden süngerli verniklerin kullanımı çok daha kolay ve pratik. Heryerine güzelce sürüyorsunuz en az 24 saat sonra tahtanız yapıştırma işlemine hazır oluyor

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

arkadaşlar vernikleme işinde bana da yardımcı olabilecek olan var mı? su bazlı yapıştırıcıyı sürünce saç spreyi kabardı ve pütürlü bir yüzey oldu. 1 hafta geçince de lastik yavaştan kalkmaya başladı. tahtayı temizleyip getirsem de bir kerelik vernik için bir tüp vernik almasam.

Gönderim Zamanı:

hocam haftaya uygun olur musun? gece çalıştığım için anca uyanabildim. evden çıkamıyorum bugün ödevler yüzünden

Gönderim Zamanı:

o zaman müsait olduğunuz bir gün önceden haberleşelim. hem ne zamandır doğru düzgün antrenman da yapmıyorum tanışmış oynamış oluruz

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 466 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..