Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

geçenlerde merak ettiğimden tahtayı aldım,

off- sınıf bir tahta, sert, vibrasyonsuz, işçilik olarak mükemmel, ağırlık olarak 80 gr diye geçiyor, tartmadım fakat kullandığım hafif lastiklerle beraber çok da hafif bir kombi olmadı,

performansına geçecek olursam; fh'de vega europa max, bh'de haifu shark2 yapıştırdım, vega europa daha önce denemediğim bir lastikti, shark2 ise uzun süredir kullandığım lastik, vega pro yüksek atış açılı bir lastik, europa kesinlikle pro gibi yüksekten gitmiyor, çok da hızlı değil, orta sertlikte mükemmel spinli bir lastik, kombi şeklinde düşünecek olursam kontrol olarak mükemmel bir kombi, all+ kombi kullanıpta biraz daha hızlısını düşünenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim kombi diyebilirim, üzerinde lastiklerle beraber spinler yüksek oranda masada kalıyor ve vega ile topspinler çok etkili, uzak masada fazla tempo kaybetmiyor ve kontra rallilere rahat girebiliyorsunuz, vega ile kısa servis atmak çok kolay ve side spinli çok etkili servisler atabiliyorsunuz

kombiyi kimlere tavsiye ederim? all+ kullanıp biraz daha hızlı kombi terfisi isteyenlere ve off+ & off kombi kullanıpta hızlı gelen arkadaşlara öneririm

Gönderim Zamanı:

Fuga'yı deneyip hemen satmıştım, beğendiğimi söyleyemem ama Vega Euro güzel lastik. Az atması yeni nesil lastiklerin zıplaklığından sıkıntı yaşayan arkadaşlar için çare olur. Hexer'i denemedim ama denediğim yeni eski tüm Tensor'ler arasında en beğendiğim Vega oldu. Hexer', beğenenler de çok.

Gönderim Zamanı:

fugayı ben de denedim hatta bi arkadaşa da siparis edip yaptık sahsen benim hosuma gitti parasına göre güzel bir tahta diye düşünüyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 427 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..