Jump to content
Masatenisi.org Forum

Bursa Masa Tenisi Sevenler

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Öncelikle herkese selam. Adım Kurtuluş 36 yaşındayım. Bu forumu internet arama sonucu buldum, ilimiz Bursa ile alakalı konulara baktım fakat yazılan mesajlar genelde geçen seneden kalma (eski) olduğu için bu konuyu açıyorum. Gençliğimde severek oynadığım masa tenisine hem sağlıklı olabilmek için hemde keyif için tekrar geri dönüş yapmak istiyorum. Eğer bu konuda bir klüp, dernek veya aktivite grubu varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum. Saygılarımla.

Gönderim Zamanı:

Öncelikle herkese selam. Adım Kurtuluş 36 yaşındayım. Bu forumu internet arama sonucu buldum, ilimiz Bursa ile alakalı konulara baktım fakat yazılan mesajlar genelde geçen seneden kalma (eski) olduğu için bu konuyu açıyorum. Gençliğimde severek oynadığım masa tenisine hem sağlıklı olabilmek için hemde keyif için tekrar geri dönüş yapmak istiyorum. Eğer bu konuda bir klüp, dernek veya aktivite grubu varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum. Saygılarımla.

Sevgili kardeşim,benim yazılarımı pek takip etmemişsin anlaşılan..Her zaman beklerim..Görüşmek üzere...Selamlar..

Gönderim Zamanı:

Sevgili kardeşim,benim yazılarımı pek takip etmemişsin anlaşılan..Her zaman beklerim..Görüşmek üzere...Selamlar..

Sevgili Ersun bey, cevabın için teşekkür ederim. Yukarıda ki yazımda belirttiğim gibi o gün bu forumu bulmuş "Bursa" başlıklı diğer yazıyı da okumuştum fakat geçen sene eylül/ekimden kalma mesajlar olduğundan orada verilen bilgilerin güncel olup olmadığından emin değildim. Cevap yazmanızla bu tereddütüm aydınlanmış oldu : ) teşekkür ederim. Bir şehir dışı seyahati takibinde en yakın zamanda sizlere ulaşıp inşallah tanışmamız nasip olur.

Ama baştan söyleyeyim, uzun zamandır aktif olmayan, amatör altı fazlasıyla paslanmış amatör altı bir oyuncuyum. : )

Tekrar bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, sevgilerle.

Gönderim Zamanı:

Herkese merhabalar. Adım uğur aranıza yeni katıldım. Bende sizler gibi masatenisi sevdalısıyım. Açıkçası işten vakit bulduğum zamanlarda firmamızda amatör diğer arkadaşlarımla birlikte bu sporu yapmaya çalışıyorum. Ben mudanyada oturuyorum. Mudanyada yada Bursada beraberce oynayabileceğim tecrübelerinden yararlanabileceğim oyun arkadaşları arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Görüşmek dileklerimle..

Gönderim Zamanı:

bu arada osmangazi belediyesinin ücretsiz masa tenisi kış okulu varmış dikkaldırım kapalı spor salonunda. hafta içi sabah 10 dan 17 ye kadar orada hoca oluyormuş ve gidip hocayla konuşarak kayıt oluyosunuz. cumartesi var mı bilmem. ben bugün gideceğim cumartesi var mı diye bakacağım varsa başlayacağım

Gönderim Zamanı:

bu arada osmangazi belediyesinin ücretsiz masa tenisi kış okulu varmış dikkaldırım kapalı spor salonunda. hafta içi sabah 10 dan 17 ye kadar orada hoca oluyormuş ve gidip hocayla konuşarak kayıt oluyosunuz. cumartesi var mı bilmem. ben bugün gideceğim cumartesi var mı diye bakacağım varsa başlayacağım

bu mesajımı dikkate almayın duymamış gibi davranın. bu gün gittim oraya ama kurs küçüklere yönelikmiş. (0-12 yaş) ama çok moralim bozuldu insan bi yazar afişe falan. o kadar yorgun argın yol gittim

Gönderim Zamanı:

bu mesajımı dikkate almayın duymamış gibi davranın. bu gün gittim oraya ama kurs küçüklere yönelikmiş. (0-12 yaş) ama çok moralim bozuldu insan bi yazar afişe falan. o kadar yorgun argın yol gittim

merhaba özgür bey,

mailinizi okuyunca ne yalan söyleyeyim çok umutlanmıştım. Haftada 1 günde olsa iyi kötü antreman yapabilirim diye düşünmüştüm.Acaba talep edilse büyükler içinde benzer bir kurs açılmazmı. Yada bizler haftada 1 günde olsa biryerde buluşsak beraberce oynasak olmazmı? ne dersiniz..

Gönderim Zamanı:

ben oradakli hocaya sordum büyükler için kurs yokmuş ücretli özel ders varmış. bi de cumartesi günleri burada antrenman yapabilirmiyiz diye sordum olmaz tarzı bişi dedi.

Gönderim Zamanı:

ben oradakli hocaya sordum büyükler için kurs yokmuş ücretli özel ders varmış. bi de cumartesi günleri burada antrenman yapabilirmiyiz diye sordum olmaz tarzı bişi dedi.

bursada başka masatenisi oynayacak yer yokmu? Eğer yoksa mudanyada çalıştığım firmanın aktivite salonunda profesyonel olmamakla birlikte 2 adet masa var eğer oynamak isterseniz mudanyaya beklerim

Gönderim Zamanı:

bursada başka masatenisi oynayacak yer yokmu? Eğer yoksa mudanyada çalıştığım firmanın aktivite salonunda profesyonel olmamakla birlikte 2 adet masa var eğer oynamak isterseniz mudanyaya beklerim

aslında bizim de okulda var ben okulda hergün yaklaşık birer saat oynuyorum okulda yatılı kaldığım için.

Gönderim Zamanı:

herkese selamlar.arkadaşlar bende artık antrenman yapmak istiyorum. bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen arasınlar 0532 627 35 89 mesut

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 427 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..