Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Bu Chen çok keyifli adam ya, yenileceğinden emin olunca işi eğlenceye döküyor. Güzel oyun olmuş. BH köşesinden FH spin antremanı yaptığı sayı da orjinal. 5:35'te başlıyor. Samsonov'un duruşu da güzel, eli belinde :)

Gönderim Zamanı:

Gecenin bir yarısı beni güldürdükleri için 2 oyuncuya da teşekkür ediyorum :gulumse: Son sayılar tam komediydi..Chen resmen aciz düştü..Kendine hakim olmayı öğrenemezse daha çok aciz duruma düşer böyle..

Gönderim Zamanı:

Kastettiğin siyah lastik ise o fh lastiği.

sanırım orada raketi çevirip blok yaptı. bende onun bh lastiği olduğunu düşündüm. şimdi anlaşıldı.

Gönderim Zamanı:

İrfan Tavukçuoğlunun, Onur Oktavın vb diğer üst düzey Türk masatenisi sporcularının bir yerlerde maç videoları varmı?

Kimse o işlerle ilgilenmiyor ülkemizde :) Malesef :down:

Gönderim Zamanı:

İrfan Tavukçuoğlunun, Onur Oktavın vb diğer üst düzey Türk masatenisi sporcularının bir yerlerde maç videoları varmı?

oynarlarken yakalarsam senin için videoya çeker burdan paylaşırım abi.

Gönderim Zamanı:

oynarlarken yakalarsam senin için videoya çeker burdan paylaşırım abi.

Düşünmen yeter, gerçekleştirirsen daha makbul tabikiclapping.gif

Hep üst düzey yabancı oyunların maçlarını seyrediyorum. Bizimkilerin ise sadece ismini duyuyorum o kadarmad.gif

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 510 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..