Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Kemal kardeşin nasıl bu kadar ferah topa vurduğunu çözebilmiş değilim. Adam harika. 5:45 civarı bir kontrası var, tadından yenmez.

Ben de izlerken çok şaşırdım. Topları inanılmaz hızlı gidiyor. 2:52'deki sayıda topu takip etmekte zorlanıyor insan. Ben 'Kemal amca' diye okuyorum ismini. :gulumse:

Gönderim Zamanı:

bu da benden

gerçekten çok güzel bi maç ikiside ellerinden geleni yapmışlar harika side spinler var tavsiye ederim

chen weixing'in maçı da gayet güzeldi ellerinize sağlık

Gönderim Zamanı:

Yarı final:

Yarı final:

(Efsane geri dönüyor Bölüm 1 )

Final:

(Efsane geri dönüyor Bölüm 2, birinci bölüm tutunca ikincisini de çekmişler :lol: )
Gönderim Zamanı:

(Efsane geri dönüyor Bölüm 2, birinci bölüm tutunca ikincisini de çekmişler :lol: )

:) :) :) :)

güzel videolar

bide youtube koyan kisi yari final filan diye yazsa cok süper olacak

Gönderim Zamanı:

bide youtube koyan kisi yari final filan diye yazsa cok süper olacak

Yanda bilgi verilen kısımda (more info) var orada yazıyorlar.Fakat videonun isminde belirtmesi daha rahat anlaşılmasını sağlar tabi ki.

Gönderim Zamanı:

Bu video da bonus:

(servisin gücü adına güç bende artık :robot: )

Bu elemanın youtube channel'ını bloklamışlardı, yenisini açmış. Bu arada olur olmaz yerlere Ukrayna'lı Margaryta Pesotska'nın fotosunu, videosunu koymuş, nedense :P:

Gönderim Zamanı:

Yarı final:

Yarı final:

(Efsane geri dönüyor Bölüm 1 )

Final:

1. bölümü beğenip 2. sine de gidenler 2. sinden o kadar memnun kalmamışlardır. 1. film daha güzel

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 430 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..