Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Şu an Boll Forte üzeri Sriver FX'lerle oynuyorum. Tahta her ne kadar OFF desede OFF- düzeyde gibi. Masadan açılmak bu ekipmanla zor geliyor. Bu yüzden tahtanın karbon eksikliğini yani yavaşlığını telafi edecek bir Forehand lastiği arıyorum. Aklımdakiler Bryce Speed FX ,Zeta European ,Vega Pro (Biraz yumuşak gibi).

Önerilerinizi bekliyorum...

Gönderim Zamanı:

Şu an Boll Forte üzeri Sriver FX'lerle oynuyorum. Tahta her ne kadar OFF desede OFF- düzeyde gibi. Masadan açılmak bu ekipmanla zor geliyor. Bu yüzden tahtanın karbon eksikliğini yani yavaşlığını telafi edecek bir Forehand lastiği arıyorum. Aklımdakiler Bryce Speed FX ,Zeta European ,Vega Pro (Biraz yumuşak gibi).

Önerilerinizi bekliyorum...

tahtada carbon olunca daha mı hızlı oluyor??

Gönderim Zamanı:

tahtada carbon olunca daha mı hızlı oluyor??

Tam olarak değil ama carbon tahtalar genelde hızlıdır. Yoksa şu ana kadar çok yanlış mı öğrendim? :S

Gönderim Zamanı:

o tahta üzerine tibhar nimbus, xiom omegaIII, andro plazma 430, roxon 450 veya coppa jo silver'dan herhangi birini kullanabilirsin, hafif, biraz daha hızlı bol spinli kombin olur, speed fx tavsiye etmem

Gönderim Zamanı:

Vega europe hakkında olumlu söylemler var.Onun dışında coppa jo silver iyi olur.Fırsatın varsa dene derim.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Vega europayla xiom fuga tahta üzerinde bı 1 saat kadar oynamıştım ama hızı benı pek tatmin etmemişti. Bilmiyorum belki sizin tahtanızda daha hızlı olur ama cok tatmin etmedi lastiğin hızı. turushan abının tavsıyelerı bence daha mantıklı olur :)

Gönderim Zamanı:

Coppa Jo Silver ve Nimbus iyi lastikler ama sadece 1 haftalığına..Dayanıklı birşey almak isterseniz Vega Europa iyi bir tercih olabilir..Ayrıca Dandoy'da Coppa Jo Silver 17 Euro'ya inmiş..Hazır Euro'da tepetaklak iken düşünülebilir..Karar sizin..

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 59 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..