Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

bizim çaylaklardan birine yapmıştım, üzerinde bryce ile oynuyor, bryce lastiklere rağmen çok hızlı olmayan kontrollü bir kombi, zaten sınıf olarak all+ & off- olarak geçiyor, kafası normale yakın ölçülerde 156x149, kalınlık olarak ince tahtalardan (5.5mm), rahatsız edici bir ağırlığı yok, işçilik çok güzel, bizde düz sapı var, sap yapısı kibar (xiom'un düz sapları kadar rahatsız edici bir kalınlığı yok) nasıl oynadığını, ne düşündüğünü bilmiyorum ama bu tahtaya ben o kadar para vermezdim

Gönderim Zamanı:

Ben kullanmadım ama timde en çok satılan donic tahtası bu.http://www.tabletennisdb.com/table-tennis-blade.php?id=donic-waldner-senso-carbon bu sitede de yorumları var.

Gönderim Zamanı:

ben sitelerin verdiği 'en çok satan tahtalar'' veya lastikler kısmına pek katılmıyorum, satış politikası olabiliyor, ekimanın satılması için vatandaşı yanlış bilgilendirip o ekipmana yönlendiriyor olabilirler, bir çok sitede farkettiğim bir durum bu

Gönderim Zamanı:

Alışılan hızlı karbon tahtalardan değil. Bol titreşimli, hızı için Korbel ayarında diyebilirim. TBS, Maze filan sevenlerdenseniz çok titreşimli gelir, yavaş da gelebilir. Ama bence güzel tahta.

En çok satılan Donic tahta olması gayet mümkündür.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 110 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..