Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Guest DarkPassenger
Oluşturma zamanı:

arkadaşlar selex marka hazır raketim var(piyasa değeri 15 TL ) raketin paketinde ve lastiğinde ittf damgası var lastiklerin markası yaping ama ben duymadım pek .. siz bu konuda birşey biliyor musunuz ? bu fiyattaki bir raketin ittf onaylı olması garip değil mi ?

resimler için

http://www.yukleresim.com/images/ytqycd1u730isdkucv86.jpg

http://www.yukleresim.com/images/dp86n13qoyskyosvpt.jpg

Guest DarkPassenger
Gönderim Zamanı:

ayrıca rakette bir orjinallik var yani çok hoş anatomic sap ve kırmızı lastik çok kaliteli gözüküyor..

Gönderim Zamanı:

ayrıca rakette bir orjinallik var yani çok hoş anatomic sap ve kırmızı lastik çok kaliteli gözüküyor..

çin malları genelde ucuz oluyor da ondan. hazır raket olursa daha da ucuz.

Gönderim Zamanı:

Sirkette arkadaslar oynasin diye toplu alim yaptigimiz raketler. Raketin turnuvalar acisindan hicbir sorunu yok. Ama spin vs dusunmeyeceksin. Bir de siyah tarafi puruzlu, kirmizi tarafi super yapiskan; hizlari da farkli. Ama tahtasi oldukca hos. Lastikler eskiyince duzgun 2 lastik takilip oynanabilir (eger lastikler tahtadan cikabilirse).

Guest DarkPassenger
Gönderim Zamanı:

evet tahta hoş.. ama ittf onaylı olduğuna göre cokta kötü olmasa gerek..kullanım güzel tabi bana yetiyo ama ileriye dönük bilemem.. ittf beni şaşırttı :D

Gönderim Zamanı:

Bu rakedin 1-2 üst modelini bizim meşhur Mustafa Akar abimiz kullanıyor..Kırmızı lastik sert ve yapışkan,siyah lastik ise genelde anti oluyor..Rakibinizin elinde bu raketten varsa backhand tarafından gelen toplara dikkat derim..Biz ordan gelen topları çözene kadar baya uğraştık çünkü :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Bu rakedin 1-2 üst modelini bizim meşhur Mustafa Akar abimiz kullanıyor..Kırmızı lastik sert ve yapışkan,siyah lastik ise genelde anti oluyor..Rakibinizin elinde bu raketten varsa backhand tarafından gelen toplara dikkat derim..Biz ordan gelen topları çözene kadar baya uğraştık çünkü :gulumse:

bence mustafa abinin raketinin ittf tarafından yasaklanması lazım hala çözülemeyen yanları var :D:

Guest DarkPassenger
Gönderim Zamanı:

siyah lastiğin anti olduğunu bilmiyordum.. şaşırdım. İlgilenen herkeze teşekkürler

Gönderim Zamanı:

Evet siyah lastik lastik değil sanki süngerimsi , sürtünmesi cok az. bizim şirketede 10-15 tane var..

Hatta bende şu an lastiği eskiyen vardı söktüm lastiklerini fh yasaka pryde bh focus yapıştırdım. focus u denemiştim bu tahtada baya bi kontrollü oldu.

Tahta aman aman bişi değil bildiğiniz kontraplak mı ne deniyor onun gibi... Başlangıç seniyesi için ucuz güzel. Yani baya bi kontrollu oluyor bu tahta ile oynamak.

Gönderim Zamanı:

Tahtası gerçekten kontrollü ve güzel..Üzerinde Sriver Fx ve LKT Rapid Sound ile denemiştim gayet keyifli olmuştu..Ucuz ve kontrollü tahta arayanlar için alternatif olabilir bu raketler..Fiyatlarıda 15-20 lira arası değişiyor..Lastikleri sökmek de oldukça kolay..

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

çok şaşırdığım söylenemez çünkü 6,5 tl lik bir raket aldım onun bile iki lastiği birden ıttf onaylı olduğunu gördüm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 49 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..