Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaslar bende yeni bi raket almayı dusunuyorum tahta joola rossi carbon lastikler tibhar makss 2.6 mm ve 2.4mm fh spinlerim iyi ofansif oynuyorum bh kesmelerim iyi yine ofansif oynayabiliyorum. sizce raket uygunmudur ? yardımcı olursanız sevinirim

Gönderim Zamanı:

senin seviyeni ve makss lastikleri bilmiyorum ama geçenlerde bizim gençlerden birine rossi carbon üstüne roxon ve x-tra lastiklerle bir kombi yaptık, çok hızlı olmayan bol spinli ve kontrolü çok güzel bir kombi oldu, gencimizin altyapısı çok iyi, o yüzden alışmakta zorlanmadı, senin de altyapın iyi ise düşünebilirsin

Gönderim Zamanı:

abi ben raketi degistirmeye karar verdim ve şöyle bi kombi yaptım kinetic supreme off- tahta fh.bryceFX bh.raundell lastikler uzun sure aradan sonra cok hızlı bi tahtayla baslamasam ii olur diye dusundum daha kontrollu ve performansımı ortaya cıkaracak bi kombi olur bu diye dusundum sizce nasıl ??

Gönderim Zamanı:

roundel uygun seçim, ancak bryce fx çok da uygun değil, onun yerine su bazlı başka alternatif aramalısın, mesela yine roundel veya nimbus 2.0 gibi

Gönderim Zamanı:

abi raketi aldım kinetic suprume off- tahta bh. butterfly roundell 2.1mm / fh stiga neos sound 2.0 mm tavsiyene uydum nasıl olmus sence ayrıca tekrardan tesekkurler

Gönderim Zamanı:

aslında roundeli 1.9 gibi alsan daha iyi olacaktı, madem kombiyi aldın benim görüşüm roundeli fhde kullanman, bh için de neos sound daha uygun olur

Gönderim Zamanı:

ewet abi bende denedim dediğiniz gibi daha uygun oldu su an o şekil kullanıyorum cok memnunum raketimden :)

Gönderim Zamanı:

saolasın abi yakın zamanda trabzon rize taraflarına gelebilirim belki fırsat olursa sizinle tanısmak hatta bi mac yapmak isterim :)

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 138 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..