Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar tenergy 05 ve desto f3 lastiklerini hiç tuning uygulayıp kullanan oldumu his ve tempo acısından farkları ne kadar farkediyor

Gönderim Zamanı:

2.1 tenergy 05 tuninglemiştim, berbat bir hissi var, hiç tavsiye etmem, top hızlanıyor fakat spin azalıyor, daha önce bryce, sinus gibi lastikleri de tuningledim, bryce'ın hoşafı çıktı, sinüs ise tanjanta döndü, bence tuning olayı sert çin lastikleri için daha uygun, hele f3 bigslam gibi yumuşak lastiklere uygulayacaksın tek kat atsan bile lastiği gözden çıkarmalısın

Gönderim Zamanı:

saol abi ya ben ciddi ciddi düsünüyordum lastiklerin milimini azaltıp deneyecektim kurtardın 150-200 liramı:))

Gönderim Zamanı:

sinüs ise tanjanta döndü

Bu esprinin kaçırılmaması gereken çok önemli bir nokta olduğunu görüyorum. :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Bu esprinin kaçırılmaması gereken çok önemli bir nokta olduğunu görüyorum. :gulumse:

Hakkaten hocam son günlerde rastladığım en ince esprilerden biri... 2'nizi de tebrik ederim. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 441 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..