Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

afiş 1 http://2.bp.blogspot.com/_AvkoITZKQEk/S7Yc64ruarI/AAAAAAAAAJs/99BbTcpBdXc/s1600/afi%C5%9F1.jpg

afiş 2 http://3.bp.blogspot.com/_AvkoITZKQEk/S7YdtqmU6YI/AAAAAAAAAJ0/-b_fRPzuYFo/s1600/afi%C5%9F2.jpg

katılım koşulları

1. Turnuva bayanlar ve baylar kategorilerinde yapılacaktır.

2.Turnuvaya katılım ücretsiz olup ilk maçlarını yapan her katılımcıya İTÜ Tişörtü hediye edilecektir.

3. Kayıtlar internet üzerinden olup itumasatenisi@hotmail.com adresine ad soyad, cinsiyet, turnuvaya katılınacak salon adı ve iletişim bilgileri belirtilerek e-mail yoluyla alınacaktır.

4.Katılacağı salonu belirtmeyenlerin maçları Ayazağa Spor Salonuna verilecektir.

5.Eksik bilgi gönderen katılımcıların başvuruları kabul edilmeyecektir.

6.Maç zamanları salonlara 2 gün önceden asılacak ve kayıt olunan ya da belirtilen e-mail adreslerine e-posta atılarak bildirilecektir.

kurallar

1.Müsabakalar ilk 2 maç için 11 sayılık 3 set (2 set kazanan) üzerinden oynanacaktır. İlk 2

maçtan sonra 5 set üzerinden oynanacaktır.

2.Müsabakalara katılacak olan sporcular spor kıyafetlerini ve raketlerini yanlarında getirebilirler. Ayrıca katılımcılara raket ve top tedarik edilecektir.

3.Müsabakalar 13 14 Nisan 2010 (Salı-Çarşamba) tarihlerinde saat 10.00 ile 17.30 arası Ayazağa ve Gümüşsuyu Spor salonlarında yapılacaktır.

4.Başvurular 8 Nisan tarine kadar alınıp fikstür turnuvadaki katılımcı sayısına göre belli olacaktır. Son başvuru tarihinden sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

5.Turnuvada bayanlar ve baylar kategorilerinde dereceye giren ilk 3 sporcuya kupa verilecektir.

6.Turnuvaya İTÜ mensubu herkes katılabilir.

7.Turnuvaya katılan herkesin kuralları okumuş olması ve turnuva süresince bu kurallara uymaya özen göstermesi beklenmektedir.

ayrıntılı bilgi için

www.itumasatenisi.blogspot.com (siteye direkt gitmek için imzamdaki linke tıklayın)

Not : afiş tasarımlarını ben yaptım... güzel olmuştur umarım :gulumse:

Gönderim Zamanı:

Imzani atmissin zaten afislerin altina :)

Caanim okulumda bizim zamanimizda pek yoktu boyle seyler. Ya da bize kadar gelemiyordu haberler. Seviniyoruz bu calismalari gordukce. Kolay gelsin...

Gönderim Zamanı:

Imzani atmissin zaten afislerin altina :)

Caanim okulumda bizim zamanimizda pek yoktu boyle seyler. Ya da bize kadar gelemiyordu haberler. Seviniyoruz bu calismalari gordukce. Kolay gelsin...

sagolun...:gulumse:

Gönderim Zamanı:

maalesef İTÜ dışından gelenler giremiyor...

Mezunlar? :)

Gönderim Zamanı:

Ben malesef o tarihlerde yurtdisinda olacagim icin gelemeyecegim. Gelecek sefere diyelim. Halka acik 1 tane, universite ici 1 tane yapmak daha mantikli aslinda. Sonucta universite ici dereceleri de belirlemek lazim. Her sene senlikler oldugunda ITU'de Masa Tenisi turnuvasi da yapiliyor mu? Eger yapiliyorsa, iste o halka acik olmali. Bir de, umarim bu ilanlari diger yerlesimlere de iletmissinizdir. Ben Macka'da okurken, Maslak'taki olaylardan, spor salonu aktivitelerinden haberimiz olurdu ama 2 hafta gecikmeli olarak :)

Gönderim Zamanı:

Emre,

Her ne kadar İTÜ mezunu olmasamda beni turnuvaya almak zorundasınız.smile.gif Mehmet Sait Türköz ile yıllarca rakip olarak masa tenisi oynadığım, görüştüğüm ve saygı duyduğum çok değerli bir abimdi. Eğer hayatta olsaydı ne yapar eder beni mutlaka turnuvaya alırdı.rolleyes.gif Bu vesile ile kendisini rahmetle anıyor, ruhu şad olsun diyorum. Bu arada Rıfat hocayada çok selamlarımı iletirsen sevinirim.

Gönderim Zamanı:

Emre,

Her ne kadar İTÜ mezunu olmasamda beni turnuvaya almak zorundasınız.smile.gif Mehmet Sait Türköz ile yıllarca rakip olarak masa tenisi oynadığım, görüştüğüm ve saygı duyduğum çok değerli bir abimdi. Eğer hayatta olsaydı ne yapar eder beni mutlaka turnuvaya alırdı.rolleyes.gif Bu vesile ile kendisini rahmetle anıyor, ruhu şad olsun diyorum. Bu arada Rıfat hocayada çok selamlarımı iletirsen sevinirim.

seni turnuvaya zaten alırız abi turnuva için gelenleri tabiki geri çevirmeyiz, salonumuzda geniş, misafir edecegiz gelenleri 2 sene önce gelenler varsa bilirler zaten kokteyl olmuş ve yine böyle ağırlamıştık ama ne yazıkki sorumlu hoca ile az önce bir daha görüştüm bu turnuva itü içi, festival zamanı yapabilirsek herkese açık bir turnuva düzenlemeyi düşünüyoruz inşallah... o zaman özellikle forumdaki arkadasları bizzat ben davet edeceğim belki küçük bir forum buluşması havasında bile geçebilir o turnuva...Rıfat hocaya iletirim slm'ınızı abi... iyi gunler...

Gönderim Zamanı:

Keşke halka açık olsaydı..

ben de onu cok istiyordum ama bu turnuvayı bile zor organize ediyoruz bora, cogu kişi bende dail gönüllü çalışıyoruz, tahminimce 200 kişi civarı bi katılım olacak... o yüzden itü içi yapıldı... ama Mehmet abi ye dediğim gibi mayıs ayı gibi festival zamanı herkese acık bi turnuva yapabilrsek yapacagız inşallah...

Gönderim Zamanı:

Ben malesef o tarihlerde yurtdisinda olacagim icin gelemeyecegim. Gelecek sefere diyelim. Halka acik 1 tane, universite ici 1 tane yapmak daha mantikli aslinda. Sonucta universite ici dereceleri de belirlemek lazim. Her sene senlikler oldugunda ITU'de Masa Tenisi turnuvasi da yapiliyor mu? Eger yapiliyorsa, iste o halka acik olmali. Bir de, umarim bu ilanlari diger yerlesimlere de iletmissinizdir. Ben Macka'da okurken, Maslak'taki olaylardan, spor salonu aktivitelerinden haberimiz olurdu ama 2 hafta gecikmeli olarak :)

astık hocam her yere afişlerden biraz az oldu ama her yere ilettik... bu arada gelememenize üzüldüm... bir sonraki turnuvada sizi de aramızda görürüz umarım ;)...

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Prof. Mehmet Sait Türköz anısına düzenlenen İTÜ Masa Tenisiturnuvası Sonuçları açıklanmıştır...

erkekler

1.Berker Tuncer

2.Tunahan Gül

3.Aydın Bingöl

bayanlar

1.Gülfem Yumuş

2.Hayriye Pehlivan

3.Çiğdem Yazılı

Zaman bulursam turnuvadan video ve fotografları da ekleyecegim....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 493 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..