Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Tahtaya lastik yapıştırma aşamasında, Tıbhar su bazlı yapıştırıcı yerine tüpü ona benzediği için aceleden farkına varamadığım Andro verniği kullandım. Sonradan kurumuş mu diye yapıştırmak için tahta ve lastiği elime aldığımda durumu farkettim annoyed.gif Verniği lastikten nasıl sökebilirim, o haliyle de vernikli tahtaya süngeri vernikli lastik yapışır mı?

Gönderim Zamanı:

Tahtaya lastik yapıştırma aşamasında, Tıbhar su bazlı yapıştırıcı yerine tüpü ona benzediği için aceleden farkına varamadığım Andro verniği kullandım. Sonradan kurumuş mu diye yapıştırmak için tahta ve lastiği elime aldığımda durumu farkettim annoyed.gif Verniği lastikten nasıl sökebilirim, o haliyle de vernikli tahtaya süngeri vernikli lastik yapışır mı?

Tiner veya aseton ile o tabakayı inceltmeyi deneyebilirsiniz. Tineri birden dökmeyin. Fırça ile hafifçe sürüp tabakanın yumuşamasınız bekleyin. Sonra a bir spatula ile o tabakayı ittirebilirsiniz.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar her ikinize de çok tşk ederim. Sorunu çözdüm, önce TSuBaSa arkadaşımın söylediği gibi ince (sıfır numara) zımpara ile hafifçe zımparaladım sonra parmaklarımla lastikten yapıştırıcı çıkarırken ki gibi temizledim. smile.gif Çok şükür lastiğe zarar vermeden hallettim bu işi de...

Gönderim Zamanı:

thumbsup.gif Tşk ederim Turushan hocam, valla derin bir oh çektim, dikkatsizlikten az kalsın lastiği mahvedecektim.

gözün aydın diyelim smile.gif

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 473 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..