Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Guest Ali Naci Arbak
Gönderim Zamanı:

hazır raketler arasında pek bir fark olmadığı kanısındayım . bence elinizdekinden alacağınızın pek bir farkı olmayacaktır

Gönderim Zamanı:

Bty Kalinikos Kreanga eski raketimdi kombinasyona geçmeden önceki. Zoran primorac 7000 ide biliyorum . Aslında hazır raketler arasında gerçekten o kadar çok bi fark yok . zoran primorac 7000 kalinikos kreanga raketinden daha ağır ve biraz daha spinli.

Gönderim Zamanı:

peki sizin bildiğiniz en iyi hazır raket nedir? ZATEN KOMBİ RAKETİM VAR! İDDAYA GİRMİŞTK BEN KAZANDIM HAZIR RAKEWTİNE ŞİMDİ LÜTFEN YARDIMCI OLUN EN KALİTELİ HAZIR RAKET MODELİ NEDİR

Gönderim Zamanı:

bty 7000 kullandım.ama dhs 4002 hiç görmedim kullanmadım link verirmisiniz lütfen veya ayrıntılı bilgi!!

Guest Ali Naci Arbak
Gönderim Zamanı:

DHS 4002, BTY Primorac 7000 ikisinden birini al.

DHS 4002 iyi diye duyuyorum

Gönderim Zamanı:

raketi almış bulunuyorum 46,5 tl fiyatına göre güzel bi ürün ama bty 7000 biraz daha güzel gibi geldi bana

ayrıca bir çok kombiden güzeldir çünkü üstnde g888 lastikleri var

Gönderim Zamanı:

Hayırlı olsun. Kullanın memnun kalmazsanız Butterfly 7000 ile takas edebiliriz.2 tane önemsiz vuruk ve süngerindeki az biraz açılma dışında sorunsuz, lastikler sıfır gibi.

Gönderim Zamanı:

Hazır raketler arasında en iyilerindendir BTY 7000. ama Dhs 4002 de cok ıyı dıye duymustum. Ne olursa olsun sonucta hazır raket. HAyırlı olsun

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 161 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..