Jump to content
Masatenisi.org Forum

Kocaeli Leyla Atakan Turnuvası

Recommended Posts

Dün 3 arkadaş ile İzmit'e Leyla Atakan turnuvasına gittik.

http://www.kkmtb.org 'daki yazıya göre saat 14:00 de başlayacaktı ve kayıt işlemi için şu açıklama yapılmıştı:

"Turnuvaya katılacak sporcular kayıtlarını müsabaka günü spor salonunda da yaptırabileceklerdir."

Neyse, biz tren ile saat 12:30'da oraya vardık. Ulaşım çok rahat, trenden in , salon orada:

TT_izmit_24Nisan4.jpg

Fakat, İstanbul'dan geldiğimizi bilmelerine rağmen hemen azar işittik:

Neden isminizi daha önce yazdırmadınız???

Bir şeyler ayarlarız deyip isimlerimizi aldılar bizden.

Salon çok güzel, böyle bir salonda farklı oyuncularla maç yapmak çok zevkli olacak diye düşünüyorduk :

TT_izmit_24Nisan1.jpg

Fakat umduğumuz gibi olmadı:

- Turnuva öncesi kurumlar ligi maçları vardı salonda ve saat 16:30'a kadar bitmedi bunlar.

- Turnuva için 3lü gruplar yapmışlar ve benim arkadaşları (İlker, Özcan ve Uğur) aynı gruba yazdılar (itiraz etmememize rağmen).

- Saat 17:00 'de henüz maç yapamadan: "Bu günlük bu kadar yarın sabah saat 10'da devam edeceğiz!" dediler ve ışıkları kapattılar....

O kadar yolu; "şu kurumlar liginde oynayanlar ne kadar şanslı. Ne güzel salon ve masalarda oynuyorlar" demek için gitmişiz.

Bugün , yani Pazar, turnuvaya gidemedik tabiiki. Tekrar zaman ve para harcamak istemedik.

Kurumlar ligi maçından bir an:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kötü olmuş sizin için... iki organizasyonu ayrı yapmalaı gerekirdi aslında... geçen sene gitmiştim güzel bi turnuva idi ama bu sene haziran da olacak sanıyordum ben(Saadettin abi den aldığım duyumlara göre),ayrıca foruma da yazılmadı, haberim olmadığından gidemedim keşke buradan da duyursaydınız turnuvayı! :uzgun::(

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kötü olmuş sizin için... iki organizasyonu ayrı yapmalaı gerekirdi aslında... geçen sene gitmiştim güzel bi turnuva idi ama bu sene haziran da olacak sanıyordum ben(Saadettin abi den aldığım duyumlara göre),ayrıca foruma da yazılmadı, haberim olmadığından gidemedim keşke buradan da duyursaydınız turnuvayı! :uzgun::(

Duyrulmadığına sevin işte. Bütün günün boşuna gidecekti.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Organizasyonda bir aksaklık oldu sanırım. Bu sebepe Leyla Atakan Ferdi karşılaşmalar kısmını siteye taşımadım. Belki daha sonradan sadece ferdi müsabaka için tekrar bir çalışma olur. Bunula beraber Pazar günü ferdi maçlar yapıldı. Tüm bilgileri ilerleyen günlerde http://www.kkmtb.org/ sayfasından takip edebilirsiniz...Bu arada ben evimin uzaklığı sebebiyle ve Cumartesi akşamı ödül törenine kalmamız sebebiyle Pazar günkü ferdi maçlara katılamadım. Takım olarakta (İzocam) iyi maçlar çıkarıp final maçında Frencke Baca'ya yenilerek (kendilerini kutluyorum) 2. olduk. Üçüncü Alsim Alarko, 4. Tübitak-A takımı oldu.Ferdi maçlara ilk gün oynamak için gelip daha sonra sadece maç izleyerek geri dönmek zorunda kalan (hepsinden özür diliyoruz) arkadaşlara iyi maçlar seyrettirebildiysek ne mutlu bize.. Herkesin ayaklarına sağlık...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dün 3 arkadaş ile İzmit'e Leyla Atakan turnuvasına gittik.

http://www.kkmtb.org 'daki yazıya göre saat 14:00 de başlayacaktı ve kayıt işlemi için şu açıklama yapılmıştı:

"Turnuvaya katılacak sporcular kayıtlarını müsabaka günü spor salonunda da yaptırabileceklerdir."

Fakat, İstanbul'dan geldiğimizi bilmelerine rağmen hemen azar işittik:

Neden isminizi daha önce yazdırmadınız???

Bir şeyler ayarlarız deyip isimlerimizi aldılar bizden.

Fakat umduğumuz gibi olmadı:

- Turnuva öncesi kurumlar ligi maçları vardı salonda ve saat 16:30'a kadar bitmedi bunlar.

- Turnuva için 3lü gruplar yapmışlar ve benim arkadaşları (İlker, Özcan ve Uğur) aynı gruba yazdılar (itiraz etmememize rağmen).

- Saat 17:00 'de henüz maç yapamadan: "Bu günlük bu kadar yarın sabah saat 10'da devam edeceğiz!" dediler ve ışıkları kapattılar....

O kadar yolu; "şu kurumlar liginde oynayanlar ne kadar şanslı. Ne güzel salon ve masalarda oynuyorlar" demek için gitmişiz.

Bugün , yani Pazar, turnuvaya gidemedik tabiiki. Tekrar zaman ve para harcamak istemedik.

Yapılan organizasyon bozukluğuna ve terbiyesizliğe sizin cevabınız ve tepkiniz ne oldu? Eminim bir hayli canınız sıkılmış siniriniz bozulmuştur. Sporcu kimliğiniz ve düzgün karakteriniz sanırım nefsinizden gelen şeytani çağrıya dur demiştir. Böylesi bir durumda sanırım birileri ağız burun dalardı. Ya sabır...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yapılan organizasyon bozukluğuna ve terbiyesizliğe sizin cevabınız ve tepkiniz ne oldu? Eminim bir hayli canınız sıkılmış siniriniz bozulmuştur. Sporcu kimliğiniz ve düzgün karakteriniz sanırım nefsinizden gelen şeytani çağrıya dur demiştir. Böylesi bir durumda sanırım birileri ağız burun dalardı. Ya sabır...

Valla, biz böyle güzel salonda oynayacağımız için tepkiyi falan düşünmedik ilk başta.

3 arkadaşımızın da aynı gruba yazılmasına biraz itiraz ettik ama faydası olmadı.

Sonra da maç yapamadan turnuvaya ara verilmesine ise tepkimiz bu yazdıklarım oldu işte, başka yapacak bir durum da yoktu.

Selamlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ferdi maçlar için oraya kadar gelipte oynayamayan arkadaşlar için bende üzgünüm ve kendi Kurumlar Ligim adına özür dilerim... 15-16 Mayıs tarihleri gibi bir zamanda aynı salonda yanılmıyorsam Kurtuluş Kupası maçları düzenlenecek. Belki mağduriyetinizi gideremeyiz ama en azından bu maçlara katılarak o salonda maç yapmış olursunuz..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

15-16 Mayıs tarihleri gibi bir zamanda aynı salonda yanılmıyorsam Kurtuluş Kupası maçları düzenlenecek.

Ben geleceğim Saadettin abi.

Öyle salonda 1 maç oynamak bile yeter.

İlker ile biraz antrenman yaptık, yerler kaymayıp toplar da düzgün zıplayınca resmen bambaşka oyun ve his oluyor...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 weeks later...

Hakan, Özcan, İlker ve Uğur arkadaşlarımdan KKMTB adına içtenlikle özür dilerim. Keza kendileri gibi turnuva için gelip de oynayamadan dönmek zorunda kalan isimlerini bilmediğim diğer sporcu kardeşlerimizden de.

Bu sene ilk defa ligimizi iki gruba ayırıp, lig şampiyonunu da Play off maçları neticesinde belirlemeye çalıştık. Açıkçası organizasyona Leyla Atakan Turnuvası aynı zamanda yapılma kararı alınmamış olsaydı ilk olmasına rağmen oldukça başarıyla tamamlanmış bir Play Off organizasyonu olacaktı. Her zaman devre arasında (ocak-şubat ayı) yapmış olduğumuz Leyla Atakan turnuvasını bu sene biraz geciktirince Play off maçlarının oynandığı tarihte acaba bütün lig oyuncularımız da hazır oradayken yüksek katılımla gerçekleşebilir miyiz diye düşündük ama maalesef elimize yüzümüze bulaştırdık. Web sayfamızda da pazar günü de devam edeceğini belirtmedik. Kısacası batırdık... Hatalarımdan ders alarak önümüzdeki turnuvalarda kendimizi affettirmeye çalışacağız, söz. Tekrar mağdur ettiğimiz bütün sporcu kardeşlerimizden özür dilerim.

Saygılarımla,

Zeki Kemal Bilici

KKMTB Lig Sorumlusu

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Zeki Kemal Bilici

KKMTB Lig Sorumlusu

Zeki bey,

olur böyle şeyler.

Aslında ışıkları hemen kapatmayıp saat 18:00'e kadar açık tutsalardı biz hayli hayli memnun dönmüş olacaktık.

En azından sizi ve Saadettin abiyi gördük, sohbet ettik.

15-16 Mayıs turnuvası olmayacak herhalde?

Selamlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 3 months later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   2 Üye, 0 Gizli, 103 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..