Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

yaklaşık 1 yıldır masa tenisi oynuyorum ve oynadığım yerde raketleri kiralayıp oynuyorduk yani bu vakte kadar hiç raket almadım yeni başlayanlar için forumda all+ türünde ürünlerin arkadaşlara önerildiğini gördüm Butterfly Boll Start ve forumda yeni başlayanlar için önerilen http://www.fast-spin.com/UrunDetay.asp?KategoriID=27&UrunID=410 adresindeki raket arasında kararsız kaldım 100 liralık bütçem var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Gönderim Zamanı:

1. yazdığınız sanırım hazır raket olsa gerek. Öyle ise tereddüt etmeden linkini verdiğiniz raketi şipariş edin derim. Memnun kalırsınız... Bu forumdaki 100 kişiden 96 si aynı öneride bulunur. Kalan 4 kişinin dağılımı şöyledir. 1 kişi uykuludur, yine 1 kişi kafa milyondur ve yineee 1 kişi gıcıklığı üstündedir ve diğer belirlenemeyen sebebleri taşıyan 1 kişi

Gönderim Zamanı:

Oktay abiye kesınlıkle katılıyorum. Alacagınız en iyi ilk kombinasyon raket olur :thup:

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 311 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..