Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Mayıs o mayıs :P: Valla bildiğim kadarıyla Belediye düzenliyor.Cumhuriyet kupası yapmak zul gelmiş,Fetih kupası yapalım demişler herhalde.Formatı da sanırım daha önceki Cumhuriyet kupası gibi olacak.Her kategoride(minikler,yıldızlar,gençler,büyükler) ilk 5 e giren oyunculara para ödülü verilecek ve sadece lisanslı sporcular katılabilecek diye biliyorum.

Gönderim Zamanı:

Mayıs o mayıs :P: Valla bildiğim kadarıyla Belediye düzenliyor.Cumhuriyet kupası yapmak zul gelmiş,Fetih kupası yapalım demişler herhalde.Formatı da sanırım daha önceki Cumhuriyet kupası gibi olacak.Her kategoride(minikler,yıldızlar,gençler,büyükler) ilk 5 e giren oyunculara para ödülü verilecek ve sadece lisanslı sporcular katılabilecek diye biliyorum.

Bende geliyorum ! :)

Gönderim Zamanı:

düzelttim :P: peki katılım nasıl oluyordu salona gidince mi isimler yazdırılıyordu geçen senelerde ?

Gönderim Zamanı:

Klüpler, isimleri antrenörleri(sorumluları) vasıtasıyla bildiriyor..Ferdi katılacak olanlarda GSİM'e gidip başvuruyor diye biliyorum..

Gönderim Zamanı:

Valla madem özel bir gün vesilesi ile turnuva yapıyorlar,e para ödülü de olacaktır diye tahmin ediyorum..Kuru kuruya turnuva yapmak yakışır mı :P:

Gönderim Zamanı:

Valla madem özel bir gün vesilesi ile turnuva yapıyorlar,e para ödülü de olacaktır diye tahmin ediyorum..Kuru kuruya turnuva yapmak yakışır mı :P:

Hehehe :) Artık götürürsün paraları gibime geliyor :)

Gönderim Zamanı:

Cumhuriyeti kaldıramayınca kupasını kaldırdılar herhalde.

Çağan abi bunda para var mı acaba..? :alkis: Sorduğumda cumhuriyet kupasının kalktığını soylemişlerdi..

Gönderim Zamanı:

Cumhuriyet Kupası OUT

Fetih Kupası IN

...Vay be.

Pek yakında...

Lale Devri Kupası,

Fetret Devri Müsabakaları,

Mercidabık ve Ridaniye Zaferi Turnuvaları düzenlenecektir.

Hünkarımız tarafından, dereceye giren sporcu tebasına, pek kıymetli para ödülleri dağıtılacaktır:

Birinciye 100 gümüş akçe,

İkinciye 50 mangır,

Üçüncüye 25 cırık.

Bundan böyle düzenlenecek spor organizasyonlarının pek gereksiz öneme haiz aşağıdaki tarihlere denk düşmemesi için azami dikkat sarfedilecek, gerekirse dokuz takla atılacaktır. Tüm meee-leyen ahalimize duyrulur.

29 ekim, 23 nisan, 19 mayıs, 30 ağustos, 18 mart, 6 ekim...

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Cumhuriyet Kupası OUT

Fetih Kupası IN

...Vay be.

Pek yakında...

Lale Devri Kupası,

Fetret Devri Müsabakaları,

Mercidabık ve Ridaniye Zaferi Turnuvaları düzenlenecektir.

Hünkarımız tarafından, dereceye giren sporcu tebasına, pek kıymetli para ödülleri dağıtılacaktır:

Birinciye 100 gümüş akçe,

İkinciye 50 mangır,

Üçüncüye 25 cırık.

Bundan böyle düzenlenecek spor organizasyonlarının pek gereksiz öneme haiz aşağıdaki tarihlere denk düşmemesi için azami dikkat sarfedilecek, gerekirse dokuz takla atılacaktır. Tüm meee-leyen ahalimize duyrulur.

29 ekim, 23 nisan, 19 mayıs, 30 ağustos, 18 mart, 6 ekim...

Güzel yazmışın arkadaşım Cumhuriyet kupasının kaldırılması hoş olmamış

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 569 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..