Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

İlk kez bir turnuvaya katıldım ve 4. oldum sizce kötü mü?(3.cülüğü de cüz'den kaybettim.)Aslıında 2. ve 3.cüyü de yenebilecek kapasitedeydim aslında ama biraz heyecanlandım kendi oyunumu oynayamadım.Bu turnuvadan öğrendiğim şey ise iğrenç servislere karşı aciz kalışım oldu.Zaten 2. ve 3.cüye eleniş sebeb,m de buydu.Artık bir daha ki sefere. :uzgun:

Gönderim Zamanı:

Te_ekür ederim tufan abi sennin bu sözlerin beni kamç1layacak. in_allah daha iyi olaca1z hep beraber.

• 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Apex yazın Kütahyada yım. Buluşur oynarız. Bu arada tebrikler . İlk olması nedediyle iyi sayılabilir.

• 4 years later...
Gönderim Zamanı:

selamün aleyküm arkadaşlar ben kütahyada okuyorum masa tenisine ilgiliyim kütahyada masa tenisi kursları varmı ve oynayabileceğimiz yerler neresi var acaba

Gönderim Zamanı:

Selam Burdurlu ..Pazartesi akşam saat 8 de kapalı spor salonunda Kütahyadaki masatenisi sevenler buluşmakta .. Yaşın kaç seviyen nedir üniversitedenmisin..ona göre değişik seçeneklerde sunabiliriz..

Sevgiler Eren Arik

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 505 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..