Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

19'unda Mustafa abinin dediği gibi Haydarpaşa istanbul veteranda turnuva var. Pazar'da çağanla görüş bayrampaşa'da kendi aramızda turnuva yaparız.

Gönderim Zamanı:

Pazar, biz de TT-rating turnuvası düşünüyoruz (Haldun Alagaş'ta).

Fakat bu sıcaklarda verimli olur mu bilmiyorum.

O yüzden karar veremedim bir türlü.

C.tesi ise Haydarpaşa'da mutlaka tanışalım artık.

Gönderim Zamanı:

merhaba cumartesi haydar paşadaki maça herkes katılabiliyormu yada yaş sınırı varmı

Herkese açık. Düzgün bir raket ve spor ayakkabısı yeterli.

Öğrenci 5, tam 10 TL bildiğim kadarıyla.

Gönderim Zamanı:

cagandan adresi aldim.saat 12 gibi ataturk hava limanından cıkacam ama saat 1 e yetisirmiyim,bilmiyorum.

ismimim yazdıran olursa 1:30 kadar musamaha gosterilebilir mi?

Gönderim Zamanı:

gecen gelisimle UPS le tanıstım.haldun alagasa vakit ayıramamıstım.cumartesi haydarpasada tanısır pazar icin plan yaparız.hayırlısı..

Ozancıgım sen de beni ilk turdan cıkıp eleme.besinci forum bulusmasında 3-0 gecmistin beni unutmadıysan ;)

Gönderim Zamanı:

haydarpasada agırlandık :)

yarın nerdeyiz fenerbahce veteran mı bayrampasa mı?

Gönderim Zamanı:

Erdinç abi kusura bakma aramışsın uyuyordum :D: Kontorum de yoktu dönemedim geri..Yarın İbb ye gelenler olacak..İstersen İbb'ye gelebilirsin,istersen başka bir yere gidebilirsin karar sana ait..Bu arada turnuva nasıldı,sonuç ne oldu?

Gönderim Zamanı:

fulya hanım -bora macı baslamadan cıktım.ilk iki diyelim :)

yarın İBB de karar kılndı.gorusmek uzere

Gönderim Zamanı:

Selam arkadaşlar ben foruma yeni katıldım da.Turnuvalara katılmak istersem sadece isim yazdırmam yeterli oluyormu?Lisans falan isteniyormu?Katılım ücreti veya ödül gibi ayrıntıları varmı?Bu tür net olarak cevap verebilecek arkadasların cevaplarını bekliyorum.Ve birde 03-04 Temmuz da yarısma varmı?Bu oyuna gönül vermiş arkadaşlarla tanışmaya sabırsızlanıyorum.Herkese iyi günler dilerim...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 504 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..